2777
2789
عنوان

زنداداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 71 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حالا دیشب من یه روضه داشتم که برا جنینم بود و باید حتما میگرفتم 

تو حیاط خونه بابام با فاصله و در حد ۱۵ نفر گرفتمش

بدون مداح

و زنداداشم نیومد

خواهر کوچیکم رفت دنبالش و با گریه اومد پایین

فقط ازش فاصله بگیر بهش کمتر محل بذار سعی کن یه فضایی بینتون بوجود بیاد که تو رودروایسی بهت احترام بذ ...

عزیزم خام گیاه خواری رو از کی شروع کردی؟سخت نیست؟

برای ظهور امام زمانمون (ع) صلوات 😍😍😍
رو دادن و احترام زیادی به آدم پرتوقع همینه تهش میگن وظیفتونه ما اینقدر خوبیم که همه دوستمون دارن خ ...

زن داداشم دقیقا اینجوری بود دیگه این اخریا به خانوادشم این حس سرایت کرده بود. کامل شستمش و پهنش کردم البته همراه با خانوادش

بعدش مامانم رفت بالا و پچ پچ و ... 

کلا نفهمیدیم روضه چی شد 

حالا که اخر شب مامانم گفت داداشم و زنش دعواشون شده و نمیگن سر چی ولی داداشم گفته اگ اینو و خواهرم باهم خوب باشن من آنقدر بدبختی ندارم

خوب حتما نمیخواسته بیاد داداشت گیر داده برو

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
عزیزم خام گیاه خواری رو از کی شروع کردی؟سخت نیست؟

خام گیاه خوار نیستم.😳😅 صرفا گیاهخوارم (حتی وگان هم نیستم) .

نه عزیزم سخت نیست اصلااا البته من حداقل نونزده ساله گیاهخوارم ولی مشکلی نداشتم 🌸

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 

بعدش مامانم رفت بالا و پچ پچ و ...  کلا نفهمیدیم روضه چی شد  حالا که اخر شب مامانم گفت د ...

زیاد خودتو درگیرش نکن.جوری که گفتی به رابطه تو و داداشت حسادت میکنه که نمیزاره داداشت بچتو بگیره

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹