2777
2789
کوچیکی ولی به ژن مامانو باباب بستگی داره انشالله قد میکشی.ممه داشتنم خجالت نداره برو سوتین دخترونه ف ...

ممنون انشالاه.فکرشو در سر دارم😀.صد تا واست صلوات میفرستم واست و دعا میکنم به هر چی دوست داری برسی😘

مامانم ۱۶۴ بابام ۱۷۲

تا۲۲سالگیت وقت داری سعی کن قرص آهن  شیر ماست بخوری هر روز

بارفیکس بابات بگو بخره واست حرکت بزن مطمعن باش قدت بلند میشه 

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون انشالاه.فکرشو در سر دارم😀.صد تا واست صلوات میفرستم واست و دعا میکنم به هر چی دوست داری برسی😘

قربونت برم  عزیزم.منم اوایل خجالت میکشیدم حتا وختی پریود شدم مامانم چیزی نگفتم فرداش خودش متوجه شدو پد شرت خرید واسم.سوتینم کوچیکتر بودم داشتم چون تپل بودم.الان کیف کن از دختر بودنت بخر بپوش بگو پول بدن پد بخری کاغذ دسمال نزا قربونت بشم اونا وظیفشونه بفهم .مامانت اگه نمیخره بابات بگو خجالت نداره.گوش نده حرفای مامانت بگو ک بلوغ زود رسؤ پری شدن  ربطی به قد نداره بیشتر ژنیه 

ببخشید ولی از کی قرصآهن بخورم؟

چه خوب همشهریم ک هسدیم❤

از داروخونه بگی قرص آهن یکی دوتا ورق ک دو تومنه خودت بخرو هر روز بخور.آمپول نوروبیون نت سرچ کنی هس تمام ویتامینارو داره ک واسه رشدت خوبه بابات بگو هر یه ماه بخره واست بزنی