2777
2789
ینی چی قربونت برم اون وظیفشه عه  پد ساده هف هشت تومنه باید بخره  نکنه بهش نمیگی ک پریود ...

نه خوب نمیگم که اگه بگم میبره اینور اونور دکتر من از قدم راضیم ولی مامانم نه،قدم ۱۴۷ کلاس هفتک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یبار بار اول گفتم نشست گریه کرد دختر من بلوغ زودرس داره😥😥😥😥

الهههی بگردم عزیزم نمیتونی به خالت بگی باهاش حرف بزنی 

بلوغ زودرس دیگه از کجا اومد منم دوازده سالم بود پری شدم‌ اینا بستگی به ژن هم داره ژن ما زود پری میشن یه سری میبینی دیر میشن 

اصلا این جور فک کردنت مامانت اشتباهه 

مگه گناه کردی یکی رو بفرست باهاش حرف بزنه وظیفه مادریشه برات نوار بخر همراهت باشه 

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
نه خوب نمیگم که اگه بگم میبره اینور اونور دکتر من از قدم راضیم ولی مامانم نه،قدم ۱۴۷ کلاس هفتک

ببین عزیزدلم برو مامانت بگو ک پریود شدی هیچ مادری سرزنشو سرکوفت نمیزنه یه مسله عادیه از نظر قدی ک کوتاهی تو این سن باید بری پیش دکتر 

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
الهههی بگردم عزیزم نمیتونی به خالت بگی باهاش حرف بزنی  بلوغ زودرس دیگه از کجا اومد منم دوازده ...

والا خالم خیلی دوره مامانم اینا هم ژنشون فرق داره مامانم ۱۵سالگی شده خالم ۱۶سالگی

والا خالم خیلی دوره مامانم اینا هم ژنشون فرق داره مامانم ۱۵سالگی شده خالم ۱۶سالگی

بگو‌ تلفنی باهاش حرف بزنه 

این چیزا عملکرد طبیعی بدن هر دختری هست گریه کردن نداره 

نه به این دور و بریای من که جدیدن جشن پری میگیرن واسه دختراشون‌نه مادر شما 

هر کدوم از به ور بوم‌ افتادن

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
ببین عزیزدلم برو مامانت بگو ک پریود شدی هیچ مادری سرزنشو سرکوفت نمیزنه یه مسله عادیه از نظر قدی ک کو ...

من از ۷ سالگی تا اردیبهشت امسال میرفتم دکتر غدد ولی اثری نداشت.مامانم یکم مثل عهد قاجار حرف میزنه از سینه هامم گه جلو جم خجالت میکشم هیچی نمیگه ولی موقع راه رفتن سینمو میدم جلو میرم میگه نکن زشت میشی

منم چارده سالم بود پری شدم قدمم۱۵۸ الان پشیمونم ک چرا نرفتم دکتر رشد تغذیه درسته وقت داری واسه رشد قدی اما خب..برو مامانت حرف بزن باهاش 

منم چارده سالم بود پری شدم قدمم۱۵۸ الان پشیمونم ک چرا نرفتم دکتر رشد تغذیه درسته وقت داری واسه رشد ق ...

قدم کوچیکه؟؟؟؟اخه لاغرم بزرگتر نشون میده قدم ولی تو مرکزبهداشت یه دکتر تغذیه بود برام قرص کلسیم و زینک نوشته

من از ۷ سالگی تا اردیبهشت امسال میرفتم دکتر غدد ولی اثری نداشت.مامانم یکم مثل عهد قاجار حرف میزنه از ...

مامانت باید خودشو به یه دکتری نشون بده ینی چی اخه

مامان بابات قدشون چقده؟؟

قدم کوچیکه؟؟؟؟اخه لاغرم بزرگتر نشون میده قدم ولی تو مرکزبهداشت یه دکتر تغذیه بود برام قرص کلسیم و زی ...

کوچیکی ولی به ژن مامانو باباب بستگی داره انشالله قد میکشی.ممه داشتنم خجالت نداره برو سوتین دخترونه فانتزی بخر بپوش کیف کن گوش به حرفای مامانت نده