2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی به من دلداری بده خسته شدم از قرص امپول زاک زهره گاو آویشن رژیم داروی گیاهی دکتر مما 🙁کوفت زهر مار که نکردم چهله بر دعا🤦🏻

برای باردار شدن من یک صلوات بفرست دوست خوب شاید گره کار منم باز شد 🤗 🤗 
7ماهه بااین ماه میشه8ماه دکتر میگه مشکلی نداری پس چرانمیشم

چرا یه مشکل مهم داری اونم استرس وفکرو خیاله وقتی همش بهش فک میکنی نمیشه انقدر به بیخیالی خودتو بزنی که انگار تو اقدام نیستی 

توخوب باش نزار خوبا تموم بشن❣️💞❣️
7ماهه بااین ماه میشه8ماه دکتر میگه مشکلی نداری پس چرانمیشم

تا یه سال طبیعی عزیزم خودتو اذیت نکن سعی کن رحمتو گرم نگه داری از دارچین و عسل زیاد استفاده کن استرس هم نباید داشته باشی سمه. 

چطوری آخه؟ به شوهرم چجوری بگم پریودشدم😔

ببین کلا خودتو به بیخیالی بزن اصلا فک کن واس لذت نزدیکی جلوگیری نمیکنی نه بچه دارشدن اگه تهوع ایناهم داشتی یاشکم درد قبل پری هی بگو پریودم نزدیگه حالم خرابه فلان الکی خودتو امیدوارنکن بعد یهو میبینی پری نمیاد بارداری من خودم با همین روش پیش رفتم شوهرم امکان داره حامله باشی منم میکفتم ن بابا همیشه قبل پری اینجوری میشم

توخوب باش نزار خوبا تموم بشن❣️💞❣️
اونقد گرمیجات خوردم بدنم کهیر زده😩

فقط باید صبور باشی عجله نکن میشی الانم کرونا ست به خدا وقتی میرم دکتر و آزمایش و سونوگرافی خیلی میترسم با ماسک و دستکش هم واقعا سخته.