2777
2789

سلام روزتون بخیر وشادی ان شاء الله

خواب دیدم دوتا بچه دوقلوبرام آوردن گفتن برای توعه من زودبرداشتم یکیشونو شیر دادم اینقدر بااشتها می خورد که صدای قورت دادنش الان توگوشمه شیرم خیلی زیاد بود از کنج دهنش شیرم سرازیرشده بود 

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه به هر خوابی اعتقاد ندارم

چرامگه چی شده عزیزم

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚

انشالله که خیره ......دوتا خبر خوش بهت میرسه بچه دار شدن وشیر خوردن وشیر دیدن همه خوب وروشناییه .....البته یکی ازخبرها خیلی خیلی خوشحال کننده وعالیه 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
اگر مجردی، ازدواج میکنی، ازدواج خوب، اگر متاهلی، رابطه زناشویی خیلی خوب میشه

ممنون عزیزم متاهل هستم  ان شاء الله💚

انشالله که خیره ......دوتا خبر خوش بهت میرسه بچه دار شدن وشیر خوردن وشیر دیدن همه خوب وروشناییه .... ...

وایییی مرسی ان شاء الله

سپاس از شما💚💚💚💚

ای ننه .....کاش من تو واقعیت این صحنه رو ببینم

ان شاء الله ان شاء الله ان شاء الله

از تهدلم گفتماااا💚💚💚

وایییی مرسی ان شاء الله سپاس از شما💚💚💚💚

انشالله خوشبخت وموفق باشی ....آمین آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
من خدای خواب دیدنم ... عین خواب تو رو دیدم دوقلو که نشستن من دارم بهشون غذا میدم فرداش بیبی چکم مثبت ...

خداروشکر

ان شاء الله برای من هم خیرباشه سپاس دوست خوبم💚

ان شاء الله ان شاء الله ان شاء الله از تهدلم گفتماااا💚💚💚

الهی کائنات صداتو بشنوه  

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد