2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما کدوم شهرین پروزه اتون انتخاب کردین تو چه مرحله ای

ماشهرکردیم تومرحله دوم واریزپولیم مرحله اول جهل ملیون مرحله دوم بیست ملیون که هنوزنریختیم فعلاپروژه شروع نشده فقط کفتن جاشومشخص کردیم چیزی مشخص نیس  

خدایاسپاس گذارم  
ماشهرکردیم تومرحله دوم واریزپولیم مرحله اول جهل ملیون مرحله دوم بیست ملیون که هنوزنریختیم فعلاپروژه ...

والا ب جاش اون ۶۰میلیون بدین طلا کلیم میشه سود کرد ک مسکن ملی نمیشه یا برین دستگاه ماینر بخرسن ماهی ۱۰میلیون سود میدع

در حال حاضر ۱۲ تا قسط ۴۰ تومانی باید بدید به عنوان پیش پرداخت، بعد از تحویل ملک یه وام تقریبا ۵۰۰ میلیونی هم میدن که طی چند سال باید تسویه کنید.

تقریبا بطور متوسط بین ۱ الی ۳ سال طول میکشه که خونه رو تحویل بدن.

فاصله بین اقساط از ۶ الی یک ۱ ماه بسته به پیشرفته پروژه ست.

خیلی مهمه که پیمانکاه پروژه چه کسی باشه!!!!!! خیلییییی.....

اگر پیمانکار پروژه تون خوب باشه یکساله ممکنه خونه رو تحویل بگیرید ولی اگر پیمانکار بد باشه ممکنه حبتی ۴،۵ سال طولش بدن.

مثل هندونه در بسته ست...

مثلا پیمانکار پروژه ما سپاه هست و خیلی سریع و عالی و با بهترین متریال پروژه داره پیش میره.... بعد از یکسال نصف واحد ها تقریبا آماده شده و گفتن تا اوایل سال دیگه همه واحدها رو تحویل میدن.

در هر صورت من پیشنهاد میکنم ثبت نام بکنید، سرمایه گذاری خوبیه و به حرف های منفی و حسودا گوش ندید.

خودتون تحقیق کنید و تصمیم بگیرید.

در نهایت اگر پشیمون شدید میتونید امتیازتون رو به قیمت بالا بفروشید.

من یکسال پیش ثبت نام کردم، ۴ قسط دادم، یعنی ۱۶۰ تومن ، الان امتیازم رو التماس میکنن ۱۵۰۰ بخرن نمی‌فروشم!