2777
2789
عنوان

کچل شدم رف...

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 127 پست
پریودت چطوره منظم یا نامنظم ؟ کیست داری یا موی زاید و نزدیک پریود چقدر جوش میزنی؟ بگو تا بگم چه کن ...

من نامنظمه پریودام

جوشم تو پریود زیاد میزنم موهامم افتضاح میریزه چ کنم

خثتیخاثوثحثثتثخثحیکوییجثثکویخث۶هوسویث۹ثخیویوی هووووووووووو هیییییییییییی هاااااااااااا ثتثحثثتیاثحثحثتیت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه جلوی سرته پس حتما ارثی کار اصی دکترم نمیتونه برات بکنه میریزه و بعد یه مدت قطع میشه  ولی ب ...

ممنون عزیزم هرجور شده دکترو میرم بیشتر از بغلای سرم کنار گوشام و پشتش میریزه

والا روغن نارگیل و زیتونو هفته ای یبار میزنم اما حنا رو نمیتونم بزنم موهام هایلایته 

نه اینایی که گفتم روبایدقاطی کنی تو یه شیشه ویه روز هم بایدبزاری بمونه بعدش استفاده کنی اون حناهم بخاطراین می ریزی که جلوی ریزشت روبگیره،آخه روغن خودش تنهایی موها رو می ریزه واینکه اصن رنگ نمیگیره موهات باوجودلون روغنا

عزیزم اینای ک شما گفتین مثلا من الان چن روزه بین پریودیم فاصله می افته یا موقع پری خیلی جوش میزنم... ...

احتمالا تبلیه تخمدانه گلم با یه سونو و ازمایش هورمون مشخص میشه و قابل درمانه اما تشخیصش مهمه چون رو نازایی تاثیر داره حتما یه دکتر زنان برو

چه شامپوی عزیزم؟ دکترم رفتی؟

اره دکتر برام دارو نوشت و شامپو بعد یه مدت موهام هی می ریخت 

تااینکه یه شب وقتی داشتم سرمو می شستم چمامو که باز کدرم کف حموم سیاه شده بود همه موهام ریخت

نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه
دکتر پوست برم یا زنان؟ شما چه چیزا مصرف کردی

کن هردوشورفتم.واسه ی ماه قرص ضد بارداری داد.سه ماهم مولتی ویتامین خوردن واسه ویتامین د.الان خوبه خداروشکر.اکتی وومن بوداسمش

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀