2777
2789
عنوان

کچل شدم رف...

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 127 پست
پریودت چطوره منظم یا نامنظم ؟ کیست داری یا موی زاید و نزدیک پریود چقدر جوش میزنی؟ بگو تا بگم چه کن ...

عزیزم اینای ک شما گفتین مثلا من الان چن روزه بین پریودیم فاصله می افته یا موقع پری خیلی جوش میزنم....یا موی زاید دارم با ریزش مو یعنی هورمونام مشکل داره؟

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 😍حسبنا الله و نعم الوکیل💗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش منم ریزش مودارم،تواین سایت یه تاپیک قدیمی بودسرچ کردم وخوندم که نوشته یه استکان روغن نارگیل ویه استکان روغن زیتون هردو اصل باشه ودوقاشق هم حنای اصل بریزین وتوشیشه وقاطی کنین یه شب بمونه یه جای تاریک البته.بعدهرروزاستفاده کنین دوساعت بمونه بشورین تاسه ماه تاثیرشگفت انگیزش رو میبینین،من دیروز روغن نارگیل گرفتم فردا باهم قاطی میکنم ببینم خدا چی میخوادو چی پیش میاد

دکتر پوست دکتر زنان سونووازمایش خون وهورمون.من اینارورفتم آخرش مشخص شدکیست وکمبودویتامین د. دارم دارودادن خوب شدم.بخدامنم کچل شده بودم

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀
راستش منم ریزش مودارم،تواین سایت یه تاپیک قدیمی بودسرچ کردم وخوندم که نوشته یه استکان روغن نارگیل وی ...

والا روغن نارگیل و زیتونو هفته ای یبار میزنم اما حنا رو نمیتونم بزنم موهام هایلایته 

تازگیا سونوگرافی دادم اصلا کیست ندارم تمیزه تمیز...پریودمم منظمه دقیق تو موعدش پریود میشم‌...جوش نه ...

اگه جلوی سرته پس حتما ارثی کار اصی دکترم نمیتونه برات بکنه میریزه و بعد یه مدت قطع میشه 

ولی برو دکتر و نگران کرونا هم نباش با مصرف مانوکسیدول بصورت منظم و همیشگی قطع میشه ویا کم اما باید تا همیشه ادامه بدی استرس نداشته باش هم میتونی بکاری هم پروتز کنی علی خانی هم جدید پروتز کرده موهاش پرپشت

ولی حتما به خاطر ارامش خودتم که شده یه دکتر برو

البته ریزش میتونه از تیرویید هم باشه ازمایش بده درضمن اگه تازگیا شروع شده و قبل اون اتقاق استرس اور یا یه بیماری تجربه کردی یا رژیم گرفتی میتونه به اونم مربوط باشه ولی حتما برو دکتر