گل_لاله مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 1388 عنوان مامانا کسی فلوس داده به بچش برا یبوست 150 بازدید | 9 پست خواستم ببینم مغزش رو باید دم کنم یا اون داخلش که مثل لیمو عمانیه؟ ای مهربان تر از پدر و مادرم حسین❤️ 1399/07/24 | 22:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سانیاااااا عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 2894 واقعا موثره؟ دختر منم یبوست شدید داره برا یبوست پودرپیدرولاکس عالیه
nonoty عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 1140 من ميدم و عاليهدختر من اين فلوس از يبوست نجات داد 👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿
گل_لاله مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 1388 من ميدم و عاليه دختر من اين فلوس از يبوست نجات داد کدوم قسمتش رو ؟ ای مهربان تر از پدر و مادرم حسین❤️
گل_لاله مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 1388 واقعا موثره؟ دختر منم یبوست شدید داره والا بگیر نگیر داره .ولی خیلی قویه بین ملینهای گیاهی .گفتن بپرسم شاید اشتباه دادم سری قبل ای مهربان تر از پدر و مادرم حسین❤️
nonoty عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 1140 کدوم قسمتش رو ؟ هسته اش 👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿
گل_لاله مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 1388 هسته اش عهه جدی ..ممنون که گفتید.چندتاش رو دم کنم .برا نصف استکان ای مهربان تر از پدر و مادرم حسین❤️
nonoty عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 1140 عهه جدی ..ممنون که گفتید.چندتاش رو دم کنم .برا نصف استکان والله من يه دونه از اون دونه ها را دم ميكنم و يه قاشق چاي خوري ميدم به دخترم ٧ ماهشهولي بايد هفته اي دو بار بيشتر ندي خوب نيست زياديش 👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿