2777
2789
عنوان

ازش بدم اومد دروغگو

674 بازدید | 47 پست

با ی پسری دو ساله تحت نظر مادرامون دوستیم و قراره سال بعد که دانشگاهم تموم شد عقد کنیم

هفته ای یبار دو سه ساعت میتونم ببینمش

هروقت چت میکردیم میگفتم هوس فلان چیز کردم میگفت کاش بودم برات میخریدم دورتم میگشتم، حتی گاهی اخر شبا میگفت اگه بودم حتما همین الان برات تهیه میکردم، من تو این دوسالی شاید باورتون نشه اما هیچوقت هیچوقت بهش نگفتم برام فلان چیز بخر، یا یچیز خودش میخرید یا هیچی

من امروز که بیرون بودیم از ساعت دو ظهر تا شیش غروب حدودا سه چهار بار بهش گفتم پیتزا میخوام اونم فقط واسه امتحان کردنش که ببینم واقعا براش مهمه(دقیقا دو روز پیشش گفته بودم هوس پیتزا کردم گفته بود میخرم برات)

اما نخرید باورتون میشه؟

فقط ی بستنی عروسکی خرید

من نهارم نخورده بودم داشتم ضعف میکردم از گشنگی الانم هنوز معدم درد میکنه 

اما داره ماهی دویست میده مامانشو میفرسته کلاس خصوصی نقاشی...

حالم خیلی بعده بعد دوسال اینهمه ادعای عاشقی اینهمه گریه برای بدست اوردنم کرد اما ببیین ارزش خرج هفتاد تومنم نداشتم؟

انقد حالم بده انقد دلم گرفته انقدم بهش وابسته شدم که نمیدونم چه غلطی کنم وگرنه همین الان ولش میکردم

من همیشه خونه پیتزا درست میکنم واسه خودم همیشه وسایلش هست خونمون اما قضیه خوردن نبود قضیه انتظار بود😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب میگفتی پیتزا میخوام چی میگفت

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

شاید اون لحظه پول همراش نبوده ب نظرم بهش چیزی نگو ی بار باهاش قرار بزار بگو بیا بریم خرید اونجا معلوم میشه خسیسه یا ن

بودیم ما یه دونه روح تو دو تا کالبد دیدیم همو مطمئنم اون روز خدا هم شاد شد♥️
یه پیتزای ۱۰ تومنیم نداد؟دورشو خط بکش

پیتزا ده تومن😳

پیتزاد۶۰.۷۰ تومنه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

😑😑😑واقعااا از الان خیلی پر توقعی.نباید که هر چی هوس کردی واست بخره یکم عزت نفس داشته باش واسه خودت ارزش قائل شووو.زنش که نیستی الان یه چیز طبیعیه

نمیدونم چرا حرف حق میزنی تعلیقت میکنن

به تایپ که خیلی چیزا مینویسن

اصن بنویس دنیارو بهت میدم جونمو میدم قلبمو میدم

مهم اینه در عمل نشون بده😒😒

شایدم پول پیشش نبود اما وقتی اومده تو رو ببینه چرا پول برنداشته؟؟یا میتونس بهت بگه میخام بخرم برات اما پول پیشم نیس 

این که بهتر بود 

بیشتر فکر کن دیگ

والا تو حرف خیلی چیزا میگن اما مهم عمله

هیچ کس لیاقت اشک های تو را ندارد ولی هر کسی که لیاقت انها  را داشته باشد هرگز تو را به گریه نخواهد انداخت!☺️
داره گلم داره خیلی هم داره حداقل ی میلیارد داشت

😳😳😳ای وای از تو 

میگم شاید اون لحظههههههه نداشته

شتید کیفشو جا گذاشته

حواسش نبوده

کارتش نبوده یا هرچی

روله ی کوردم 🙃😍👍