2821
2789
عنوان

یهو دلم گرف

73 بازدید | 14 پست

هف ماهه اومدم خونه خودم،اما از همه خانوادم دورم،مشهد تنهام با شوهرم و خانوادش،خیلی سخته واسم ن دوستی دارم ن کسی ک دلم گرف باهاش درد دل کنم،بدتراینکه مامانم از تهران اومد چندروز اینجا بود اخرسر باناراحتی ازهم جدا شدیم خیلی گریه کردم،پدرشوهرمادرشوهرم چُغُلی کردن،خیلی سخت میگذره این روزا،بایه خانواده شوهری ک ریزبین حساس سختگیر تمام رفتارام زیر ذربین اوناس،کاش درک میکردن هنوز بچم سنی ندارم همه ادما اشتباه میکنن...اما توقعشون ازمن مثل ادم بالغ و کامل...ای خدا دلگیرم ازت💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرامامانت باناراحتی بره اخه؟

چُغولیمو بهش کردن،از رفتارام ناراحت شدن به مامانم گفتن،بهشون حق میدم شایدبعضی رفتارام مثل ادمای عاقل بالغ نبوده اما حس میکنم زیاده روی کردن چون خیلی ناراحت بود ازم،منم ک حالم بدتراز مامانم

چُغولیمو بهش کردن،از رفتارام ناراحت شدن به مامانم گفتن،بهشون حق میدم شایدبعضی رفتارام مثل ادمای عاقل ...

سعی کن ازاین به بعدبهتررفتارکنی.چون خانواده شوهرامینن نگاه نمیکنن بچه ای یاسنت کمه.توقعدبیشترازسنت رودارن

سعی کن ازاین به بعدبهتررفتارکنی.چون خانواده شوهرامینن نگاه نمیکنن بچه ای یاسنت کمه.توقعدبیشترازسنت ر ...

اره درست میگی،کاش یکی بود اینارو قبل ازدواج بهت میگف،مامانم میگه طبیعیه زیاده از این چیزا تو همه خانواده ها اما من خیلی غصه میخورم این چیزاپیش میاد

اره درست میگی،کاش یکی بود اینارو قبل ازدواج بهت میگف،مامانم میگه طبیعیه زیاده از این چیزا تو همه خان ...

نه اصلاغصه نخورسعی کن ازچیزی که اونابدشون میادانجام ندی که چغولیتونکنن..به خونه وزندگیتووشوهرتم برس..نزارازالان یکسره بخان توزندگیت دخالت کنن

2828
2791
2779
2792