2777
2789
عنوان

دیگه دارم میمیرمم

797 بازدید | 97 پست

حس بدیه زنه هر روز برای شوهرم استوریای عاشقونه میزاره نمیدونم باید چیکار کنم دخترم کوچیکه نمیتونم بزارم برم چون شوهرم دنبالم نمیادو من بدون دخترمم میمیرم از طرف جایی ندارم ک دخترمم ببرم زنه میدونه من استوریشو میبینم از قصد میزاره همشم توعشق ممنوعه منی جان منی و..چرا اون باید هم زندگیشو داشته باشه هم شوهرشو هم بچشو هم شوهر منو

دخترم هدیه خداست 😍من یه نارنجی پُرر انگیزم 🧡💥🔥 گروه نارنجی🧡 وزن اولیه» 75😓 وزن فعلی»73😐هدف اول» 65😉 هدف دوم» 60😊 هدف سوم»56🤗 قدم 168😊😊

کسیو نداری حماییت کنه یا سرمایه ای یا پس اندازی  ؟

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به شوهرش بگو 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
کسیو نداری حماییت کنه یا سرمایه ای یا پس اندازی  ؟

ن تنها کسیو ندارم حمایتم کنه بلکه پدرم اگ جداشم منو تو خونه زندونی میکنه و مادرمم با حرفاشو کاراش عذابم میده

دخترم هدیه خداست 😍من یه نارنجی پُرر انگیزم 🧡💥🔥 گروه نارنجی🧡 وزن اولیه» 75😓 وزن فعلی»73😐هدف اول» 65😉 هدف دوم» 60😊 هدف سوم»56🤗 قدم 168😊😊