2777
2789
عنوان

خدایا...😭

88 بازدید | 8 پست

یه سال از اون روز نحس گذشت. کنجد کوچولوی توی دلمو ازمون گرفتی، نمی‌خوای بهم برگردونیش؟ تا کی باید قرص بخورم؟ من که بدون قرص و دکتر حامله شده بودم، چون تو خواسته بودی؛ ولی حالا که میرم دکتر، این همه برص میخورم، چرا نمی‌خوای حامله بشم؟ گناه من چیه؟ هر وقت نزدیک پریودم میشه با شوق و ذوق بی‌بی‌چک میخرم، به امید دیدن دوتا خط قرمز، ولی انگار با این کارم همش خودمو آزار میدم. چون هیچوقت مثبت نمیشه. خدا جونم من دلم بچه میخواد. چرا به منی که دلم بچه میخواد نمیدی، ولی به کسی که هی پشت سر هم بچه سقط میکنه، زود زود بچه میدی؟ بنده‌های بدت حرفشون برو داره؟ ما نداریم؟ دلم شکسته، نمی‌خوام ناامید بشم ولی برای اولین بار ازت ناراحتم...

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حواستون باشه شیطان حاجتتونو برای دشمنیتون با خدا نشانه نگیره

چقدر زیبا گفتی

آفرین 👌

استارتر ان شاءالله به خیر و سلامتی حاجت روا بشی 💖

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
به دلم اومد حاجت روا میشی

فکر نکنم. همش بیخیالش میشم، اما دو سه روز مونده به موعدم، ولوله میفته به جونم که بی‌بی‌چک بزنم😭😭

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
حواستون باشه شیطان حاجتتونو برای دشمنیتون با خدا نشانه نگیره

من هیچوقت با خدا دشمن نمیشم. فقط دلم شکسته. مگه نگفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا؟ پس چرا هر چی صداش میکنم و در خونشو میزنم، بهم جواب نمیده؟ عزیزم سخته سر بچه‌دار نشدن هر لحظه بترسی که مبادا فکر طلاق بیاد سر شوهرت

من هیچوقت با خدا دشمن نمیشم. فقط دلم شکسته. مگه نگفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا؟ پس چرا هر چی ص ...

منم ۱۰ساله دارم بخدا التماس میکنم حاجتمو بده هنوز نداده اما من ناامیدنمیشم و چشمم ب مهربونیشه

❤الله❤
منم ۱۰ساله دارم بخدا التماس میکنم حاجتمو بده هنوز نداده اما من ناامیدنمیشم و چشمم ب مهربونیشه

انشالله به زودی خدا جواب دلتو بده