2777
2789
عنوان

خرید جهاز

| مشاهده متن کامل بحث + 3882 بازدید | 321 پست
ظرفشویی خیلی گرون شده فک نکنم بتونم بخرم 

من خریدم 5ساله بی استفاده یه گوشه افتاده حتی به برقم نزدمش شده جای خرت وپرتام😑😑😑

یک       عدد      ترکیده.                                  دوست دارم تا ابد😍😍❤️❤️
من خودم این کارو کردم ،ی جا تو سوفله گذاشته بود هیچ کس روش نمیشد خورشت بریزه و..

چرا روش نشه زشت بود یا سخت؟

من شاید بعدا که خواستم ظرفامو سرویسای چینی بزرگ بخرم دوسه تا ظرف سوفله وارمر دار که حالت چینی دارن بخرم چون طرحاشون خیلی برام مهمن

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از جهیزیه ام سینجر بوده الان فرش مشکل دار شده هی خاموش میشه یه اجاق میخوام فر عالی داشته باشه خیل ...

من گاز فر دار ال جی خریدم ۵ سال پیش ،خیییلی خوبه ،تو استفاده از فرش شیشه هاش اصلا حرارت رو عبور نمیده و انچنان داغ نمیشه...اگر بتونی پیدا کنی بخری خیلی خوبه

😍😍😍
من یه دونه پیتزا خوردی برداشتم با یه ظرف لازانیا

دونه چقدر؟اردو خوری گرفتی 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
چرا روش نشه زشت بود یا سخت؟ من شاید بعدا که خواستم ظرفامو سرویسای چینی بزرگ بخرم دوسه تا ظرف سوفله ...

والا انگار همه داشتن نگاه میکردن بعد خورشت ته ظرف بود برا خانم ها سخت بود

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
جا ادویه ای بامبو خوب بخر سرویس آشپزخونه چیزی بخر که زنگ نزنه ترجیحا سرویس نخر لیمون یه بانکهای شیش ...

عههه چطور زنگ زده برای شما؟🤔

وقتی میشوری خشکش نمیکنی

؟اخه من سرویس اشپزخونم ۵ساله ازش استفاده میکنم اصلا هیچیش نشده ..خیلی راضی ام ازش

😍😍😍
بگم بخندی من جهازم ۲۸میلیون شده تا الان بعد فقط تیکه بزرگ مونده برقی ها رو گرفتم از دی پارسال جدی شر ...

باریکلا عزیزم..واقعا افرین به فکر اقتصادی ای که کرردی ..دختر خاله ی منم الان چند ساله خودش مشغول جهیزیه خریدنه درحالی که مجرده و خاستگار میاد رد میکنه ولی تقریبا همه جیزشو خریده و گذاشته خونه ی برادرش...منم برقیامو سال ۹۳ یا ۹۳ بود خریدم کل برقیای ریز با لباسشدیی شد ۵ونیم ..

چای ساز،لباسشویی،اتو،جارور قی،همزن کاسه ای،غذاساز،قهوه جوش،ساندویچ ساز،مایکرویو،سرویس قابلمه،پلوپز،گوشتکوب برقی،چرخ گوشت،سرخکن..اینا همش ۵ونیم شد همشون مارکای دلونگی و کنوود و ال جی.

😍😍😍
عزیزم بستگی به سبک زندگی داره الان من تازه جهاز گرفتم و تقریبا ۱۵درصد خریدم مونده. مثلا من ساندویچ ...

منم همین فکرو میکردم و تا قبل بچه چای سازم تو کارتون تو انباری بود ولی بچه دار که شدم،کتری وقوری جمع شد و الان ۳ ساله چای ستز استفاده میکنم البته چای لیپتون ...

چون واقعا کتری برای خونه ی بچه دار خیلی خطر ناکه خییییلی 

😍😍😍
سرویس پذیرایم شد ۷۵۰تومن

زمان ما بوفه مد بود و یه سرویس ۶ نفره برای بوفه گرفتم..از این مدل هم ۶ نفره برای پذیرایی گرفتم.البته پیش دستیش رو ۱۲ تا گرفتم..دوسش دارم این مدل کریستال  رو😍

😍😍😍
تو یکی از تاپیکام عکسا جهازم هست ببین گلم  میوه خشک کن قهوه ساز تخم مرغ ابپزکن اصلا کاربردبرا ...

من جهیزیتو دیدم واقعا سنگ تموم گزاشتن پدرتون.دستشون درد نکنه😍🌹

همه چیزت عالی وشیکه عزیزم.به سلامتی استفاده کنی ازشون😍

😍😍😍
باریکلا عزیزم..واقعا افرین به فکر اقتصادی ای که کرردی ..دختر خاله ی منم الان چند ساله خودش مشغول جهی ...

مرسی فدات خوب منم خودم دارم میخرم پول هم از خودم ،فقط ۷مبلیون از پدرم هست،حلقه داماد و ...هم خودم میخرم سرکار میرفتم 

زمان ما بوفه مد بود و یه سرویس ۶ نفره برای بوفه گرفتم..از این مدل هم ۶ نفره برای پذیرایی گرفتم.البته ...

مبارک عزیزم