2777
2789
عنوان

خرید جهاز

| مشاهده متن کامل بحث + 3882 بازدید | 321 پست
اون برنجی زردام خوبه بستگی ب تم خونت داره

سماور برنج و استکان و اینا رو دومی زشت نیست بزارم قدیمی نیست ؟

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
بنظرم زیر ۱۲نفر ۴-۵نفر سوفله خوبه ک بشینن رو میز دستشون هم برسه تعداد بالا سفره رو زمین 

برای زیر ۱۲نفرکه خوبه رو میز ناهارخوری ولی میگم اگه تعداد طوری باشه همه روزمین بشینن رو سفره سوفله باشه بده؟چون من بیشتر تو اقوام دیدم برای تعداد بالا این ظرفا میمونن تو بوفه یا کابینت و پیاله های بزرگ خورشت و دیس های برنج رو سفره میزارن

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من نامزدم شاید میز تلویزیون برنجی نخر ،یا اصلا کلا نخره،زشت میشه من ساعت و سطل و دستمال برنجی بخرم ،اخه دیدم ساعت و سطل و میز هم رنگ بر میدارن یا چوب یا برنج

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
نه خوبه باز میگم بستگی ب تم خونت داره. میزشو بستگی ب مبلمانت بخر یه جوری بخر ب مبلات بیاد. این میز ...

فعلا خونه ندارم مبل ندارم همه چی ذهنی دارم میخرم جلو جلو تا دوماه دیگه عقد کنم 

بچه ها من نامزدم شاید میز تلویزیون برنجی نخر ،یا اصلا کلا نخره،زشت میشه من ساعت و سطل و دستمال برنجی ...

من میز ای وی چوبی برداشتم اما سطل و دستمال رو استیل طلایی برداشتم از اینا ک تازه اومده پروانه داره.

ن زشت نیست سلیقه ایه.

مگ سطل رو میخوای کنار میز تی وی بزاری؟

برای زیر ۱۲نفرکه خوبه رو میز ناهارخوری ولی میگم اگه تعداد طوری باشه همه روزمین بشینن رو سفره سوفله ب ...

برا تعداد بالا من چینی گرفتم مرغ خوری ،چینی کوچک هم خورشت قیمه و..یا اگر نخواستم تو خورشت خوری سوفله برا تعداد بالا رو زمین بد هست 

من میز ای وی چوبی برداشتم اما سطل و دستمال رو استیل طلایی برداشتم از اینا ک تازه اومده پروانه داره. ...

آره منم پروانه دیدم ،ن پیش هم نمی‌زارم آخه دیدم هی ست ترسیدم ،ب من گفت سطل پروانه ۴۵۰,ساعت چجوری برداشتی

برا تعداد بالا من چینی گرفتم مرغ خوری ،چینی کوچک هم خورشت قیمه و..یا اگر نخواستم تو خورشت خوری سوفله ...

منم همینو میخواستم بدونم چون خودم احساس کردم روزمین زشته خواستم مطمئن شم

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
ن عزیزم بد نیست خیلی هم خوبه

مرسی فداتشم ،بنظرت پیتزا خوری پیرکس بخرم چن تا 

ساعت هم گرد سادا استیل طلایی با اون ست کردم

اهوم

منم همینو میخواستم بدونم چون خودم احساس کردم روزمین زشته خواستم مطمئن شم

من خودم این کارو کردم ،ی جا تو سوفله گذاشته بود هیچ کس روش نمیشد خورشت بریزه و..