2777
2789
عنوان

خرید جهاز

| مشاهده متن کامل بحث + 3882 بازدید | 321 پست
اسی بوفه ازمد افتاده کنسول شیک بخر بجاش تابلو فرشو نقاشی شیک بخر ی گلدون بزرگ بخر 

اگر پول برسه کنسول میخرم،تابلو فرش حتما میخرم

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
اره قبول دارم منم چون چند وقت هی تو مغازه میرفتم اینارو میدیدم بابام گفت دوس داری بخر ولی دیگه به ...

مبارکت باشن

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی بوفه ازمد افتاده کنسول شیک بخر بجاش تابلو فرشو نقاشی شیک بخر ی گلدون بزرگ بخر 

عزیزم دیدم جهازتو خیلی نازه.

سلیقتون مثل سلیقه منه تقریبا از بعضی لوازمتون دارم.

منم مارک برقیامو کوچیکا دلمونتی برداشتم تو راضی هستی ازش؟

به نظر من بخر فوقش میزاری روی اپن منم معلوم نیست میز داشته باشم یا ن ولی خریدم 😅

باشه عزیزم چقدر سخته جهاز تو خونه ذهنی بچینی

اسی تو کدوم شهری

اراک از شهرستان هاش

رز صورتی وسایل تو بوفه ات قشنگ بود مبارکع

عزیزم دیدم جهازتو خیلی نازه. سلیقتون مثل سلیقه منه تقریبا از بعضی لوازمتون دارم. منم مارک برقیامو ...

مرسی مهربونم من کلا ساده و کلاسیک دوس دارم از مبل دکور طلاییو برنجو سلطنتی تنفردارم 

بله عزیزم خیلی راضیممم😍مبارک شماهم باشه 😘😘

خووبه؟؟ چند لیتری خووبه؟؟ وقت خرید باید چه چیزای رو بهش توجه کنیم؟؟

من یکشنبه به دستم میرسه از دیجی کالا خریدم...لیترش جوجه گردان داشتنش کانوکشن داشتنش  تهویه پخت ترکیبی درصورت لزوم چراغ داخلی مال من همشو داره ولی مارکشم مهمه الان توسترای لوکستای نوبل نوبل کینگ توبازارفراوونن باقیمت کمترمثلا ۸۰۰ ۹۰۰ تا۱۲۰۰ ۱۳۰۰

تواین قیمتی که من خریدم دیجیتالیم دارن ولی خب نظراتو خوندم تصمیم گرفتم بجای دیجیتال و لمس دکمه هاشو بچرخونم

اگه میتونی ایرانیشو بخر اگه خارجیای خوب برات گرونن یا میخوای بین معمولی خارجی و ایرانی یکیو انتخاب کنی

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.