2777
2789
عنوان

خرید جهاز

| مشاهده متن کامل بحث + 3882 بازدید | 321 پست
چ چیزایی نگرفتی؟ قابلمه گرفتی؟

من فقط سرویس رختخواب ،پلاستیک ،مبل ،فرش ،اجاق گاز ،چمدون،تزئین خونه نخریدم ،قابلمه آره ی سرویس تفلون اذین،ی سرویس روحی،ی سرویس چدن گرانیتی،ی سرویس هم مس میخرم 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
برنز خیلی گرونه من قصدم برنزه اگ بتونم بخرم😔

کیلویی ۱۸۵تومن شده ،برنز همون ک زرد رنگ دیگه ؟

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکت باشه انشالله همشو زودتر بخری

انشالله زودتر عقد کنم هر چی خریدم نشه برام اینه دق فقط 

من انتیکشو میخوام. اره برنج

یعنی پایه ها برنج بقیه اش کریستال از این مدلها 

منم درحال جهاز خریدن هستم

یخچال و ماشین لباسشویی.سرویس قاشق و چنگال. سرویس چاقو.همزن کاسه ای.چرخ گوشت.ابمیوه گیری 4کاره.زودپز.سرویس قابلمه.سوفله خوری.سرویس پلاستیک لیمون.کتری قوری هم دوتا.چندتا خرده ریز آشپزخونه 

جاروبرقی.اتو دستی.دوتا سرویس خواب.تشک آماده.جاشمعی

وسایل اضافه نمیتونم بخرم واقعا هم هزینه ها بالاس

اول دارم ضروری هارو میخرم اگر پولی موند بعد خرید میکنم 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
منم درحال جهاز خریدن هستم یخچال و ماشین لباسشویی.سرویس قاشق و چنگال. سرویس چاقو.همزن کاسه ای.چرخ گو ...

خیلی مبارک ،انشالله همه رو بخری،میشه اگر عکس داری بفرستی ؟عکس سوفله خوری قیمت هم بگی لطفا

انشالله هر چی خیره گلم

مرسی فداتشم

وای عزیزم مبارکت باشه ب خوشی استفاده کنی ،منم خریدم ولی هیچی بلد نیستم باید هی بپرسم یا نت نگاه کنم ...

عزیزم بزو تهران یسری چیزا معدنش تهرانه و خیلی ارزونتر

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍
خیلی مبارک ،انشالله همه رو بخری،میشه اگر عکس داری بفرستی ؟عکس سوفله خوری قیمت هم بگی لطفا

ممنونم عزیزم همچنین.

چشم میفرستم

دونه 180 مدلشون انتیکه

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
مبارکه عزیزم خوشبخت بشی

ممنونم عزیزدلم ان شاء الله شما هم خوشبخت بشی زودتر جهازت بخری بری خونت