2777
2789
عنوان

خرید جهاز

| مشاهده متن کامل بحث + 3882 بازدید | 321 پست
ساندویچ ساز و هواپز  استفاده ندارم زیاد

منم خریدم 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 

اخه بستگی ب سبک زندگی خودت داره

مثلا ما اهل آبمیوه گرفتنو خوردن نیستیم

زیادم استفاده نمیکنیم

حالا شاید بچمون بیاد بخاطر اون استفاده کنیم

ولی مثلا خردکن و غذاساز خیلی کاربردیه

مثلا چرخ‌گوشتو فکر نمیکردم استفاده کنم ولی خیلی استفاده داره

چیزای بزرگم تو چشم دیگه 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد 😍🤰🏻تاپیک دورهمی مامانای آذر99

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین چه چیزهایی رو خودت استفاده میکنی .. 

من برقی هام رو : 

چایساز ، آون سوتستر، ساندویچ ساز، زودپز ۴ کاره ، همزن برقی کاسه دار، ابمیوه گیری ۴ کاره ، خرد کن ، سبزی خرد کن، سالاد ساز ، جاروبرقی ، اتو ، بخارشوی و ماشین لباسشویی ، شومینه گازی، پنکه برداشتم .. چون همشون استفاده میشن برام 

سرویس چوب هم مبل طرح الین برداشتم ... میزناهارخوری ۴ نفره ، ساعت ایستاده، میزتلوزیون ، میزعسلی به همراه سرویسش، سرویس تخت خواب به همراه تشک برداشتم .. 

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
ظرفشویی خیلی گرون شده فک نکنم بتونم بخرم 

اره ظرفشوییی خیلی گرونه .من میخام ظرفشویی رومیزی بگیرم ارزون تره

من نشستم تو بری می بخری برگردی    ترسم این است که مسلمان شده باشی جایی  
وای عزیزم مبارکت باشه ب خوشی استفاده کنی ،منم خریدم ولی هیچی بلد نیستم باید هی بپرسم یا نت نگاه کنم ...

باشه عزیزم ... تو کدوم شهرستانی؟؟؟ 

من بابلم .. خدا رو شکر مشکلی نداشتم 

برای تزئین پذیرایی از گل و گلدون استفاده کن .. فوق العاده میشه .. گل هایی مثل سانسوریا و پتوس خیلی خونه رو شیک میکنه 

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
ببین چه چیزهایی رو خودت استفاده میکنی ..  من برقی هام رو :  چایساز ، آون سوتستر، ساندویچ ...

مبارک ،سالاد ساز چجوری هست 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
ببین چه چیزهایی رو خودت استفاده میکنی ..  من برقی هام رو :  چایساز ، آون سوتستر، ساندویچ ...

سالاد ساز کاربردیه؟

قهوه ساز گرفتین شما؟

من نشستم تو بری می بخری برگردی    ترسم این است که مسلمان شده باشی جایی  
دوستان عزیز اجاق گاز فردار الان مارک خوب و قیمت مناسب چی تو بازاره؟؟؟؟؟؟؟

من شنیدم مارک آلتون خوبه بالا ۶تومن ،طرح فرش بالا سه و نیم من میخام بگیرم البته گیرم نیومد گفتن ورق گرون شده

مبارک ،سالاد ساز چجوری هست 

🌹🌹🌹

برای درست کردن سالاد استفادع میشه .. این مدلی که من برداشتم مثل چرخ گوشته ... دنده های مختلف برای بریدن خیار و گوجه و کاهو و... داره

سالاد ساز کاربردیه؟ قهوه ساز گرفتین شما؟

من برینا گرفتم عکسش می‌فرستم 

🌹🌹🌹 برای درست کردن سالاد استفادع میشه .. این مدلی که من برداشتم مثل چرخ گوشته ... دنده های مختلف ...

آها اینجا دیدم بش میگفتن رنده برقی 

باشه عزیزم ... تو کدوم شهرستانی؟؟؟  من بابلم .. خدا رو شکر مشکلی نداشتم  برای تزئین پ ...

از شهرستانای اراک 

سالاد ساز کاربردیه؟ قهوه ساز گرفتین شما؟

سالاد ساز از نظر من اره .. چون خونه پدریم خیلی استفاده میکردیم .. فکرشو بکن برای ۴۰ نفر مهمون سر ۲۰ دقیقه سالاد درست میکردیم ... 

از نظر من خیلی کاربردیه 

قهوه ساز هم من بر نداشتم .. چون نه من نه شوهرم زیاد اهل قهوه نیستیم ...