2777
2789
عنوان

عفونت

| مشاهده متن کامل بحث + 2025 بازدید | 115 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂 آفرین تو میتونی عفونت قارچی داری؟ مجردی ینی؟😕

مجردم 

نه عفونت قارچی ندارم 

تا دوسال دکترا میگفتن قارچی ولی اخرش معلوم شد باکتریایی😑

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
سیرامون تو روغنن😂😂😂 چکارکنم؟ مجبورم چند روز همون داروهایی ک دکترم قبلا بهم داده رو مصرف کنم ببین ...

اون سیر فایده نداره

من سیر گذاشتم تو فریزر که همیشه دم دستم باشه که تا یه ذره احساس کردم عفونت دارم سریع بذارم و از ته نابودشون کنم

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
مجردم  نه عفونت قارچی ندارم  تا دوسال دکترا میگفتن قارچی ولی اخرش معلوم شد باکتریایی😑

باکتریایی با عنبر نسارا درمان میشه

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
مجردم  نه عفونت قارچی ندارم  تا دوسال دکترا میگفتن قارچی ولی اخرش معلوم شد باکتریایی😑

عه😑عجیبات

حالا میخوای چ کنی؟

بزن رو این👈حذف‍  / مرسی😍حالا برا تاپیکم گزارش بزن،امشب رفتنی ام از نی نی سایت:)
اون سیر فایده نداره من سیر گذاشتم تو فریزر که همیشه دم دستم باشه که تا یه ذره احساس کردم عفونت دارم ...

از من بیچاره تر سراغ داشتی سلام من و بهش برسون😞سیر هم نداریم بدبختی

بزن رو این👈حذف‍  / مرسی😍حالا برا تاپیکم گزارش بزن،امشب رفتنی ام از نی نی سایت:)
جدی ؟ چه طوریه 

تجربه اینم داشتم من🤣🤣🤣 عنبر نسارا از عطازی مطمعن بگیر.بعد تو حیاطی بالکنی چیزی برو بزار رو شعله تا بسوزه و دود کنه بعد هم دامن بپوش و اونو بذار زیر خودت تا دودش نفوذ کنه تو

یک هفته معمولا جواب میده

قارچ با عنبرنسارا خوب نمیشه؟😞

نه قارج با جوش شیرین خوب میشه

و سیر

تجربه اینم داشتم من🤣🤣🤣 عنبر نسارا از عطازی مطمعن بگیر.بعد تو حیاطی بالکنی چیزی برو بزار رو شعله ت ...

چه سخت🤣🤦🏻‍♀ 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜