2777
2789
عنوان

عفونت

| مشاهده متن کامل بحث + 2025 بازدید | 115 پست
من میترسم چیزی بریزم داخلش کلا اینایی ک گفتی و خیلی شنیدم ولی میترسم .ما نزدیکیمون با روغن نارگیل بو ...

منم اول میترسیدم.میگفتم دکتر و دارو مطمعن تره.ولی خب مجبور شدم و انجام دادم و راضیم.اگه خدای ناکرده بازم بگیرم باز اینکارو میکنم

بخدا من معدم داغون شد

چه وقتایی اشک نریختم از درد معده بخاطر قرصا قوی

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

من امروز دوباره درد و سوزش عفونت گرفتم😞عفونتم برگشته

دیگه روم نمیشه بگم شوهرم ببردم دکتر😢😢😢

شیطونه میگه برم تغییر جنسیت بدم😐😐😐

بزن رو این👈حذف‍  / مرسی😍حالا برا تاپیکم گزارش بزن،امشب رفتنی ام از نی نی سایت:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا مردم از خنده چرا سوالو خوب نمیخونید.ن عزیزم اشکالی نداره بخور.سفکسیم فک کنم روزی ی دونه هست چون قویه اونم با معده پر

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
ده بیس روز کمرم تیر میکشه با رحمم .اینا علایم عفونته اره؟

برا هرکسی فرق داره علایمش

من نه درد داشتم نه ترشحاتم رنگی بود  مثلا زرد یا سبز یا بویی میداد.

فقط مقدار ترشحاتم زیاد بود بعدشم سفید شد مثل تیکه ها دستمال کاغذی ازم میومد

بنظرم یه دکتر برو اول معاینت کنه اگه عفونت داشته باشی خودش هم قرص میده و هم پماد.درونارش اگه دوس داشتی میتونی با روش های خونگی هم درمان کنی

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
من نزدیک۲ سال درگیر عفونت بودم.یه عالمه قرص خوردم که معدم درد میگرفت و گریه میکردم.حاضر بودم هرکاری ...

به نظرم اول باید بفهمیم چه عفونتی داریم 

من دو سال درگیر عفونت بودم هر جا میرفتم پماد میدادن و.. 

آخرش رفتم یه جا فهمیدن اصلا عفونت قارچی نیست یه عفونت دیگه هست 

دکترا اکثرا فقط نگاه میکنن آزمایش نمیکنن

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
من امروز دوباره درد و سوزش عفونت گرفتم😞عفونتم برگشته دیگه روم نمیشه بگم شوهرم ببردم دکتر😢😢😢 شی ...

روش منو امتحان کن😁😁

من امروز دوباره درد و سوزش عفونت گرفتم😞عفونتم برگشته دیگه روم نمیشه بگم شوهرم ببردم دکتر😢😢😢 شی ...

اره والا هر چی بدبختیه مال ما‌.عزیزم من ی دکتر متخصص خوب رفت بودم ک گفت باید قرص و بدی شوهرتم بخوره میترونیدازول نوشت بود برامون

خدایا کمکم‌ کن❤
روش منو امتحان کن😁😁

خب روشتو بگو😂😂😂

دردم مثل درد پریودیع لکه بینی همراه با درد دارم،تاالان نشسته بودم تو تشت جوش شیرین و آب

اره والا هر چی بدبختیه مال ما‌.عزیزم من ی دکتر متخصص خوب رفت بودم ک گفت باید قرص و بدی شوهرتم بخوره ...

من قارچ دارم😓شوهرم سالمه

ی مدت رعایت نکردم بازم عفونت گرفتم

آمپول جنتامایسین رو داروخونه بدون نسخه میده؟!

به نظرم اول باید بفهمیم چه عفونتی داریم  من دو سال درگیر عفونت بودم هر جا میرفتم پماد میدادن و ...

من پاپ اسمیرهم دادم.عفونتم قارچی بود.اصلا از اون تیکه ها پنیری مشخص بود قارچه.. دارو هم استفاده کردم ولی هیچوقت کامل درمان نشدم.فقط کم میشد.تا میخواستم خوب شم میخورد به پریودی و بعد پری انگار روز اولم دوبار عفونت شدید

اره والا هر چی بدبختیه مال ما‌.عزیزم من ی دکتر متخصص خوب رفت بودم ک گفت باید قرص و بدی شوهرتم بخوره ...

نمی‌دونم چ خاکی ب سر کنم همین ی ماه پیش کاملا خوب شده بودم 😞بیچاره ما زنا

خب روشتو بگو😂😂😂 دردم مثل درد پریودیع لکه بینی همراه با درد دارم،تاالان نشسته بودم تو تشت جوش شیر ...

نوشتم.برو بخون

من سر ۳ روز خوب شدم

تو که خوبی 

من میخواستم خودکشی کنم😐

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜