2777
2789
عنوان

شپش مو

271 بازدید | 37 پست

دوستا دختر دایی شوهرم موهاش شپش داره

دیروز فهمیدم خونه مادرشوهرم بودیم دیدم روغن زیتون زده گف مامانم زده موهام شپش داره

اومدم خونه مامانم زنگ زدم مامانش گف اره ۴ تا رشک بود با قیچی زدم میگه میبینی دخترو گفتم هرچی بشه تو خونه آدم نمیگه خب چی میشه بگی مواظب باشیم

همش هم خونه مادرشوهرمه ای خدا 

موقع نامزدیم از همین دختره گرفتم دیگه نمیخوام چیکار کنم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

الان شپش خیلی زیاد شده تو که پیشش ننشستی دیگه اینقدر سریع هم نمیگیری الان به یکی بگو توموهات نگاه کنه و فعلا هم دیگه نرو اونجا

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
واقعا خیلی بده یبار افتاد تو سرم یعنی افتضاح بود اح خیلی استرس گرفتم

تند تند برو حموم موهاتو نرم کننده بزن با شونه دندونه ریز شونه کن اصلا نمیگیری اگرم داشته باشی ریشه کن میشه

نمیشه من انگشت بزنم حالا که امضا ندارم🙊🙊
الان شپش خیلی زیاد شده تو که پیشش ننشستی دیگه اینقدر سریع هم نمیگیری الان به یکی بگو توموهات نگاه کن ...

به شوهرم گفتم گف میرم بیرون میام نگاه میکنم

نمیتونم نرم اخه مادرشوهرم چون پسرم یدونه نوه شه میگه هرروز باید بیارین من ببینم نمیتونم تنها بذارم ببره شوهرم اونم میگه میره پیش پسرم منم نمیخوام بره اح واقعا نمیدونم چیکار کنم

به شوهرم گفتم گف میرم بیرون میام نگاه میکنم نمیتونم نرم اخه مادرشوهرم چون پسرم یدونه نوه شه میگه هر ...

رک بگو تا اون دختر شپشش درمان نشده نمیتونم بیارم بچم شپش میگیره 🙄 مادرشوهرت بیاد خونه شما

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
اون میاد پیشم پیش منم نیاد پیش پسرم میره خدایا منو بکش از دست این خانواده اوف

قشنگ بهش بگو طرف ما نیا حوصله شپش نداریم 

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود🌿
سرکه سیب تاثیری نداره؟

نه بابا من موهام هشتاد سانته با همین نرم کننده ریشه کن کردن دیگه هم نگرفتم همیشه هم موهامو شونه میکنم تو حموم با نرم کننده

نمیشه من انگشت بزنم حالا که امضا ندارم🙊🙊
2790
2778
2791
2779
2792