2777
2789
عنوان

شپش مو

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 37 پست
رک بگو تا اون دختر شپشش درمان نشده نمیتونم بیارم بچم شپش میگیره 🙄 مادرشوهرت بیاد خونه شما

از کجا معلوم مادرشوهرمم نداره😐😄

تو یه جا زندگی میکنن حیاطشون خیلی بزرگه اینا اینورم اونا اونور اما هرروز خونه مادرشوهرمه مامانشم میره سرکار

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه بابا من موهام هشتاد سانته با همین نرم کننده ریشه کن کردن دیگه هم نگرفتم همیشه هم موهامو شونه میکن ...

موهات نمیریزه نرم کننده میزنی

من شیرمیدم موهام فقط میریزه اونم زیاد میترسم بزنم کچل بشم

از کجا معلوم مادرشوهرمم نداره😐😄 تو یه جا زندگی میکنن حیاطشون خیلی بزرگه اینا اینورم اونا اونور ام ...

والا همینو بگو😅 منم درگیرش شدم بچه برادرم شپش داشت هی میفرستادنش خونه ما خواهرم که شپش گرفت ازش منم فقط ازش دوری میکردم گفتم بچتو نیار تا خوب نشده اونم نمیتونست که نیارش  دیگه رفتن موهاشو کامل کچل کردن تا خوب شد بنده خدا گناه داشت

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
خواستم بزنم اما مادرشوهرم عفریته س حرف درست میکنه

ب درک اگرم حرف زد بگو بچه زبون نفهم بود هزار بار بهش گفتم گوش نکرد شاید اینجوری یکم عقلش بیاد سرجاش خانوادش ک بلد نبودن ادب یادش بدن 

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود🌿
موهات نمیریزه نرم کننده میزنی من شیرمیدم موهام فقط میریزه اونم زیاد میترسم بزنم کچل بشم

نه بابا کچل نمیشی موهای منم میریزه ولی کچل نشدم قبل از حموم برای تقویت موهات تخم مرغ بزن به موهات بذار یک ساعت مثل رنگ بمونه بعد با اب ولرم مایل به سرد ابکشی کن بعد شامپو و اینا بزن

نمیشه من انگشت بزنم حالا که امضا ندارم🙊🙊
ب درک اگرم حرف زد بگو بچه زبون نفهم بود هزار بار بهش گفتم گوش نکرد شاید اینجوری یکم عقلش بیاد سرجاش ...

مامانش میره سرکار اینم تو کوچه با بچه ها بازی میکنه خب میگیره دیگه

کلا خونوادگی اینجورین بگم میگه بچه س دیگه نمیدونه😐الان بیاد خونه میگم

بگو اون بچس ما ک میدونم چقد دردسر داره. 

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود🌿