2777
2789

دیشب بردم دکتر یه صد و‌پنجاه تومنی خرج شد 

برگشتنی که کلی غر غر کرد صبحم ک بیدار شد بره یهو

وایستاد دادو بیداد کردن که توزن نیستی و دیشب صد وپنجاه ریختم تو حلقومت که الان بگیری بخابی و واقعا من از داروها و سرم وسوزنا گیج بودم اللانم گیجم واقعا 

هر روز پامیشم براش صبحونه اماده میکنم بعد میگه تو کل زندگیم بهم صبحونه ندادی و زنیت نداری فقط دردش همون پول دیشبیه به مانع اینکه من صبح گیج خاب بودم دقو دلی اون پول دکترا سرم خالی کرد 

چقد زن حقیره

😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن حقیرنیست بعضی حانوما خودشون باعث میشن تحقیربشن این چه حرفیه میزنی؟

حتما همیشه کوتاه اومدی و از خواسته هات گذشتی که الان کارهای ضروری رو هم نمیکنه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

اونوقت میگیم خانوما شاغل بشین حمله میکنن سمت ادم😐

یک عدد خانوم میکاپ آرتیست💋همسرمهربونم خیلی خیلی دوستت دارم خدا سایتو بالا سرم حفظ کنه تمام زندگیم⁦❤️⁩⁦❤️AS⁩⁦❤️⁩🧿🧿🧿لطفا اگه دوست داشتین برای خوشبختیمون یه صلوات بفرستین ممنونم⁦❤️⁩😍🧿
زن حقیرنیست بعضی حانوما خودشون باعث میشن تحقیربشن این چه حرفیه میزنی؟ حتما همیشه کوتاه اومدی و از خ ...

اره واقعا از اول همینجور بودم چون از اول خسیس بوده منم دیگه چقد دعوا کنم و حنگ اعصاب راه بندازم دیگه از یه جایی به بعد سکوت کردم چون روان خودم بهم میریخت 

اره واقعا از اول همینجور بودم چون از اول خسیس بوده منم دیگه چقد دعوا کنم و حنگ اعصاب راه بندازم دیگه ...

سکوتت که چیزی رو حل نکرد

کاش میرفتی مشاوره...نمیادنه؟

بنظرمن باید با بزرگترها صحبت کنی اینجا دخالت واجبه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛