2777
2789
عنوان

منت شوهرم برای پول دکتر😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 48 پست
زن حقیر نیست تا خودش نخواد نمیتونی شاغل بشی؟هرماه ۱۵۰ بیار بکوب تو صورتش

اصن اجازه بیرون رفتن ندارم کل بیرون رفتن من یه دم در شستنه یا یه همسایه جلو در ده دقیق حرف بزنم 

بازار دکتر همه جا باید با خودش برم خیلی بدبینه و شک داره کلا 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مستقل شو درسته که وظیفه همسرته ولی وقتی شعورشو نداره بهتره خودتو اذیت نکنی برای هرچیزی مستقل شو برای خودت خرج کن

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...
اونوقت میگیم خانوما شاغل بشین حمله میکنن سمت ادم😐

زن شاغل هم بشه این وظیفه مرده نفقه بده اجرت المثل بده مهریه بده ..... زن لزومی نداره از حقوقش در خانه خرج کنه چون تمکین از شوهرش داره

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
سکوتت که چیزی رو حل نکرد کاش میرفتی مشاوره...نمیادنه؟ بنظرمن باید با بزرگترها صحبت کنی اینجا دخالت ...

قبلنا خیلب خونواده هامون دخالت میکردن چون ازدواج فامیلی بود جنگ جهانی میشد و کل خونواده میفتاد به پیغام و پسغام فرستادن 

دیگه از یع جایی به بعد هیچی به هیچکس نمیگم چون میبینم فایدع ندارع باید بسوزم و‌بسازم 

عزیزم نه همه زن ها حقیرن و نه همه مردها مثل همسر شما هستن

از دریا نترسانم که من در قلب تو جان میدهم  به امید نابودی کرونای خبیثه منحوسه بیتربیت   دلم واست تنگ شده جونم  

گلم زن حقیر نیست می‌تونه استقلال مالی داشته باشه 

و این که شوهر شما کلا خسیسه 

من یه دوست پسر داشتم پولداااااار ولی خسیس کات کردم 

بهش بگو عرضه نداری یه صد و پنجاه پول دکتر بدی بیخود کردی زن گرفتی 

وقتی دخترامون و خوشبختی رو فقط تو شوهر کردن خلاصه کنیم میشه این 

زن شاغل هم بشه این وظیفه مرده نفقه بده اجرت المثل بده مهریه بده ..... زن لزومی نداره از حقوقش در خان ...

مردی که منت بزاره بنظرت ارزششو داره هی دستتو جلوش دراز کنی؟پس غرور و عزت نفس چی میشه؟والا من خودم شاغلم اگه یه روزی شوهرم بخاطر خرج دکترم منت بزاره سرم ده برابرشو میکوبم تو صورتش😉

یک عدد خانوم میکاپ آرتیست💋همسرمهربونم خیلی خیلی دوستت دارم خدا سایتو بالا سرم حفظ کنه تمام زندگیم⁦❤️⁩⁦❤️AS⁩⁦❤️⁩🧿🧿🧿لطفا اگه دوست داشتین برای خوشبختیمون یه صلوات بفرستین ممنونم⁦❤️⁩😍🧿
قبلنا خیلب خونواده هامون دخالت میکردن چون ازدواج فامیلی بود جنگ جهانی میشد و کل خونواده میفتاد به پی ...

ای بابا چقدر سخته اینجوری

خودت نمیتونی شاغل بشی؟

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

مرتیکه چقد بیشعووووره ینی چی واقعاااا؟؟؟؟ مطمعنی از چیز دگ دق دلی نداشته؟؟

نه دقیقا رو‌همبن صد و‌پنجاه تومن تاکیدد داشت دیشب دو بار گفت امروزم ک گفت صد و‌پنحاه دیشب ریختم تو حلقت ولی زن نیستی 😬

نه دقیقا رو‌همبن صد و‌پنجاه تومن تاکیدد داشت دیشب دو بار گفت امروزم ک گفت صد و‌پنحاه دیشب ریختم تو ح ...

من خیلی ها رو دیدم اینجوری 

یکبار بچه بودم یادمه رفتم خونه ی دوستم بعد یهو سوسک پیدا شد بابای دوستم که خودش می ترسید و فقط داد و بیداد میکرد به مامان دوستم گفت کوری نمیبینی؟  بکشش دیگه ۶۰ تومن پول عینک دادم برات که بازم کور باشی