2777
2789
عنوان

دوستم!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 21 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم سفر کاری بود برا پدرم ما ۸ ماهه هیچ جا نرفتیم خونه فامیلمونم از اول اونام تو خونه بودن منم خون ...

خودت داری میگی منو رسما دعوت نکرد ناراحتی از اون ور میگی چرا ی تعارف نزده خوب حالا میگی منو اصرار میکنه.😶😶😶😶من بودن حتی بهت زنگ نمیزدم چون کرونا هست بعدش سفر کاری برا بابات هست شما کجا رفتید 

یه تبریزی عاشق ❤
اول بخونین من چی گفتم بعد 😐

خوندم کاری با نوع سفر ندارم به هرحال سفر رو رفتین و با فامیل و دوست ارتباط داشتین...کرونا مث یه زنجیره به همه امون متصله و سرعت انتقالشم خیلی بالاست اصلا جای توجیه نداره واقعا

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
خودت داری میگی منو رسما دعوت نکرد ناراحتی از اون ور میگی چرا ی تعارف نزده خوب حالا میگی منو اصرار می ...

میشه اول همه چیو بخونیین 😐گفتم اومدیم مدارکا رو بیاریم این دختره هم از مجازی هزار بار اصرار کرد بیاین تو رو خدا ما رعایت میکنیم و فلان تا ما رسیدیم اینجا من که نخواستم برم خونش گفتم بیاد بیرون ببینمش که اینجوری گف به جای کار اگاه بازی جواب بدین یا نمیخواین ندین شما بیشتر اعصاب ادمو خورد میکنین ادم میاد اینجا درد و دل شما بدتر میکنین

میشه اول همه چیو بخونیین 😐گفتم اومدیم مدارکا رو بیاریم این دختره هم از مجازی هزار بار اصرار کرد بیا ...

خب کلا حرفات مشکل داره عزیز الان مشکلش کجاست نخواسته بیاد بیرون شاید می‌ترسید کرونا بگیره تو اول معلومه گفتی ناراحتی چون مادرش فقط ی زنگ زد خودش ی پیام خشک خالی داد

یه تبریزی عاشق ❤
خب کلا حرفات مشکل داره عزیز الان مشکلش کجاست نخواسته بیاد بیرون شاید می‌ترسید کرونا بگیره تو اول معل ...

خب دختره چند ماهه تصویری و مجازی پدر منو در اورده بعد من اومدم اینجا این کارو میکنه !!!من که خودم بیشتر رعایت میکنم اصلا نخواستم برم خونش گف بیاین ۳ روز اینجا بمونین که مامانم گف نه مزاحم نمیشیم بعد اومده این پیامو داده منو کاملا گیج کرده