2777
2789
عنوان

دوستان تا کی تو خونه می مونید؟

388 بازدید | 30 پست

تاکی تو خوته می مونید ؟🤕

اگه کرونا بعد عید هم باقی موند بازم تو خونه می مونید؟ 🤔😢

3 ماه دیگه یک سال کرونا تموم میشه 😷

4 ماه دیگه یک سال قرنطینگی ما 😖

برنامتون چیه؟ 🤔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا وقتی بپوسیم😑

بعد دهه ۶۰ ایا اسمشونو گذاشتن نسل سوخته خداییش الان کی نسل سوختس!

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°

استارتر تو که تازه از جهان‌گردی برگشتی چکار داری به بقیه، دوباره اومدی حرص بدی همه رو بعدم قفل کنی ،احساس میکنم یه نیت پلید داری اصلا 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌

من تا اخر برج یک که خطر انفلونزا و.کرونا و سرما خوردگیه تو.خونم...ولی پارک خلوت روزای افتابی خواهم رفت...بازار با رعایت پروتکل...ودر صورت ضرورت....تابستونم.کمی اینور و انور رفتم وکرنه میپوسیدم مثلا به دوستم زنگ.میزدم میگفتم.خوبی کاملا ماهم.خوبیم مطمعن باش بیام خونت اگه میگفت اره میرفتم...قرار نیست که خودمونو زندانی کنیم  عقلمونو بکار میندازیم و رفتار میکنیم.

استارتر تو که تازه از جهان‌گردی برگشتی چکار داری به بقیه، دوباره اومدی حرص بدی همه رو بعدم قفل کنی ، ...

😂😂😂😂

اللهم اشف کل مریض😂

شما که اینقدر حرص می خوری چرا میای تو تاپیک من؟ 🤔

پول میدن بهتون؟ 😂🤔🙄

قبلش چقدر بیرون می رفتین؟  دلتون نمی خواد خانوادتون و ببینید؟

مامانمو تقریبا هر روز می بینم😄همسایه هستیم😄قبلا تقریبا هر روز بیرون بودم. ماشینو برمی داشتم با مامانم می رفتیم چرخ میزدیم تو شهر. از زمان کرونا کلا قطع شده. رفت و آمد به حداقل رسیده. ولی خب مامانم تنهاست. هرروز یا یه روز در میون میاد پیشم. 

من تا اخر برج یک که خطر انفلونزا و.کرونا و سرما خوردگیه تو.خونم...ولی پارک خلوت روزای افتابی خواهم ر ...

درسته رعایت شرط عقله 🙂 منم نزدیک 3 ماه از خونه بیرون نمی رفتم بعد دیدم زندگیم داره می گذره دیگه با رعایت تمام به کار های روزمره ام می رسم

مامانمو تقریبا هر روز می بینم😄همسایه هستیم😄قبلا تقریبا هر روز بیرون بودم. ماشینو برمی داشتم با مام ...

خیلی هم عالی سایه ی مادرتون بالای سرتون 😃❤️🌺

ان شاءالله این بیماری هم هرچه سریعتر از بین میره ❤️

[QUOTE=159689270]😂😂😂😂 اللهم اشف کل مریض😂 شما که اینقدر حرص می خوری چرا میای تو تاپیک من؟ 🤔 پول میدن بهتون؟...[/QUOT]

متاسفانه وقتی اومدم ‌تو تاپیک دیدم تویی ،والا همچین علاقه ای بهت ندارم ،توهم اگه مریض نبودی تاپیک تو قفل نمی کردی وامیسادی پای اعتقادت چرا ترسیدی قفل کردی ،چون دیدی حرف حق تلخه 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌