2777
2789
عنوان

قیمت طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم به حرف هیچکس گوش نکن  اره زمانی بفروش که پولشو بدی به یه چیزی مثلا خونه یا ماشین  ...

دقیقا منم مامانم میگفت طلا هارو ک فروختی ضرر کردی بزارش ن تو حساب سودشو بگیر. قبول نکردم. مگرنه پولم هنوزم همون اندازه میبود

(گدا ترین عضو نینی سایت.) کاربر(جولییت) و(منوباش) قدیمم😅☹️👏.      پولدارم نیستم ای بابا
گذشت خیلیا ضرر کردن.  ببخشید گرمی فکر کنم 600گرفتم ن 700😬😬 گرمی 600 ی تک پوش 16 گرمی د ...

من از زمان ارزونی فقط یدونه گوشواره و یدونه پلاک ون یکاد مونده برام بازم غنیمته 😂😂😂

خدايا خودت بهم صبر بده به هیچکس اعتماد نکنین 🖤

من از زمان ارزونی فقط یدونه گوشواره و یدونه پلاک ون یکاد مونده برام بازم غنیمته 😂😂😂

منم از ارزونی فقط دستند دخترم وگوشواره حلقه ای سادش مونده

(گدا ترین عضو نینی سایت.) کاربر(جولییت) و(منوباش) قدیمم😅☹️👏.      پولدارم نیستم ای بابا
دقیقا منم مامانم میگفت طلا هارو ک فروختی ضرر کردی بزارش ن تو حساب سودشو بگیر. قبول نکردم. مگرنه پولم ...

خوب کردی آفرین 

منم از ارزونی فقط دستند دخترم وگوشواره حلقه ای سادش مونده

گوشواره حلقه ای دختر منم مونده 😂😂

۷ سال پیش واسه دختر خواهرم که به دنیا اومد شوهرم براش بدونه گوشواره حلقه ای خرید ۸۰ تومن 😂😂😂

خوب کردی آفرین 

من مامانم همش گول سودای بانکی خورد زمانی که 100تومن ی ماشین شاسی بلند می‌کرد که الان 600تومنن مامانم پول داشت بخاطر سودش دست نمیزد بهشون. الان اون 100تومن پول پرایدیه😑😑 حداقل اگ طلا میخری پولش صد برابر بود

گوشواره حلقه ای دختر منم مونده 😂😂 ۷ سال پیش واسه دختر خواهرم که به دنیا اومد شوهرم براش بدونه گوش ...

من 200 گرفتم😂😂 الان اونا 700تومنهکمتر از نیم گرمه

گوشواره حلقه ای دختر منم مونده 😂😂 ۷ سال پیش واسه دختر خواهرم که به دنیا اومد شوهرم براش بدونه گوش ...

گوشوارشو هیچوقت نفروش

من مامانم همش گول سودای بانکی خورد زمانی که 100تومن ی ماشین شاسی بلند می‌کرد که الان 600تومنن مامانم ...

اره دقیقا مثل بابای من 

اونم همینطوره پول گذاشته بانک سود بگیره 😂

من 200 گرفتم😂😂 الان اونا 700تومنهکمتر از نیم گرمه

نه بابا بیشتره طلا مثقالی ۱۲۰۰ اینا بود من خریدم واسش ۶۰۰ تومن