2777
2789
عنوان

قیمت طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 50 پست
هیچ نشونه ای واسه ارزون شدن نیست مگه اینکه ترامپ انتخابات آمریکا پیروز نشه بعد هم فکر نکنم دیگه زیر ...

ببینید اگر ترامپ در بیاد که احتمالش زیاد هم هستش وضع اقتصادی از این هم بیشتر افت خواهد کرد حالا اگر بایدن هم در بیاد مطمئن باش راه همین ترامپ رو در پیش خواهد گرفت و چیزی فرق نمیکنه چرا که دشمنی آمریکا با ایران سالهاست که‌ هست و به رئیس جمهورش زیاد مربوط نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببینید اگر ترامپ در بیاد که احتمالش زیاد هم هستش وضع اقتصادی از این هم بیشتر افت خواهد کرد حالا اگر ...

کی انتخاباته؟ 

(گدا ترین عضو نینی سایت.) کاربر(جولییت) و(منوباش) قدیمم😅☹️👏.      پولدارم نیستم ای بابا
راست میگین والا ،طبق تکنیکال بهتون گفتن ۵۰۰بفروشین؟

خب اونموقع تازه گرمی 500 شد بخیال خودم سود میکنم. اما مملکت عوض شده طلا هاتو فقط برا کار واجب بفروش. الان نفروش طلا تا گرمی 2و تومنم میره

(گدا ترین عضو نینی سایت.) کاربر(جولییت) و(منوباش) قدیمم😅☹️👏.      پولدارم نیستم ای بابا
منم. گرمی 500 فروختم ب امید ارزون شدن که چند گرم اضافه تر بگیرم همش کشید بالا آخرش گرمی 750 خریدم تا ...

بازم خداروشکر خریدی 

من امروز فقط حرص خوردم آنقدر اعصابم خورد شد 

چون تقصیر من بود شوهرم هی گفت نفروش نفروش 

به حرفش گوش ندادم 

خدايا خودت بهم صبر بده به هیچکس اعتماد نکنین 🖤

بازم خداروشکر خریدی  من امروز فقط حرص خوردم آنقدر اعصابم خورد شد  چون تقصیر من بود شوهرم ...

واقعا دلم نمیخواد بفروشم فشار پدرم هست که میگن طبق تحلیل تکنیکال دوستان اینجور میشه 

بازم خداروشکر خریدی  من امروز فقط حرص خوردم آنقدر اعصابم خورد شد  چون تقصیر من بود شوهرم ...

گذشت خیلیا ضرر کردن.  ببخشید گرمی فکر کنم 600گرفتم ن 700😬😬

گرمی 600 ی تک پوش 16 گرمی دست دوم 9 تومن خریدم. الان حساب کن چقده پولش

گرمی 700و خورده گوشواره گرفتم. ولی بازم گرمی 600 میگفتن اشتباه کردی گرفتی

واقعا دلم نمیخواد بفروشم فشار پدرم هست که میگن طبق تحلیل تکنیکال دوستان اینجور میشه 

ن بابا  نده 

یه چیزی بهتون میگم اگر هم خواستید بهم فحش بدید بعد از دولت یازدهم (روحانی) دولتی روی کار میاد که دل ...

اونکه بله

نه عزیزم به حرف هیچکس گوش نکن 

اره زمانی بفروش که پولشو بدی به یه چیزی مثلا خونه یا ماشین 

عید ما ۸۰ میلیون پول داشتیم که ساینا ۸۰ میلیون بود 

به شوهرم گفتم بیا یدونه ساینا بخریم بزاریم حیاط بمونه الان ساینا شده ۱۸۰ میلیون 

اما همون ۸۰ میلیون ما بی ارزش مونده تو حساب 

خدايا خودت بهم صبر بده به هیچکس اعتماد نکنین 🖤