2777
2789
عنوان

قیمت طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم به حرف هیچکس گوش نکن  اره زمانی بفروش که پولشو بدی به یه چیزی مثلا خونه یا ماشین  ...

دقیقا منم مامانم میگفت طلا هارو ک فروختی ضرر کردی بزارش ن تو حساب سودشو بگیر. قبول نکردم. مگرنه پولم هنوزم همون اندازه میبود

(گدا ترین عضو نینی سایت.) کاربر(جولییت) و(منوباش) قدیمم😅☹️👏.      پولدارم نیستم ای بابا
گذشت خیلیا ضرر کردن.  ببخشید گرمی فکر کنم 600گرفتم ن 700😬😬 گرمی 600 ی تک پوش 16 گرمی د ...

من از زمان ارزونی فقط یدونه گوشواره و یدونه پلاک ون یکاد مونده برام بازم غنیمته 😂😂😂

خدايا خودت بهم صبر بده به هیچکس اعتماد نکنین 🖤

من از زمان ارزونی فقط یدونه گوشواره و یدونه پلاک ون یکاد مونده برام بازم غنیمته 😂😂😂

منم از ارزونی فقط دستند دخترم وگوشواره حلقه ای سادش مونده

(گدا ترین عضو نینی سایت.) کاربر(جولییت) و(منوباش) قدیمم😅☹️👏.      پولدارم نیستم ای بابا
دقیقا منم مامانم میگفت طلا هارو ک فروختی ضرر کردی بزارش ن تو حساب سودشو بگیر. قبول نکردم. مگرنه پولم ...

خوب کردی آفرین 

منم از ارزونی فقط دستند دخترم وگوشواره حلقه ای سادش مونده

گوشواره حلقه ای دختر منم مونده 😂😂

۷ سال پیش واسه دختر خواهرم که به دنیا اومد شوهرم براش بدونه گوشواره حلقه ای خرید ۸۰ تومن 😂😂😂

خوب کردی آفرین 

من مامانم همش گول سودای بانکی خورد زمانی که 100تومن ی ماشین شاسی بلند می‌کرد که الان 600تومنن مامانم پول داشت بخاطر سودش دست نمیزد بهشون. الان اون 100تومن پول پرایدیه😑😑 حداقل اگ طلا میخری پولش صد برابر بود

گوشواره حلقه ای دختر منم مونده 😂😂 ۷ سال پیش واسه دختر خواهرم که به دنیا اومد شوهرم براش بدونه گوش ...

من 200 گرفتم😂😂 الان اونا 700تومنهکمتر از نیم گرمه

گوشواره حلقه ای دختر منم مونده 😂😂 ۷ سال پیش واسه دختر خواهرم که به دنیا اومد شوهرم براش بدونه گوش ...

گوشوارشو هیچوقت نفروش

من مامانم همش گول سودای بانکی خورد زمانی که 100تومن ی ماشین شاسی بلند می‌کرد که الان 600تومنن مامانم ...

اره دقیقا مثل بابای من 

اونم همینطوره پول گذاشته بانک سود بگیره 😂

من 200 گرفتم😂😂 الان اونا 700تومنهکمتر از نیم گرمه

نه بابا بیشتره طلا مثقالی ۱۲۰۰ اینا بود من خریدم واسش ۶۰۰ تومن