2777
2789
عنوان

ی رمان خوب پیشنهاد بدین 🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 1735 بازدید | 92 پست
نمیدونم والا داد گفت بخون اصلا نگرشتو عوض میکنه تا نصفه هاش رفتم حس میکردم همه جا یکی کنارمه اخر شوه ...

بهش چیزی نگفتین؟ خب طبیعیه نگرش اون عوض شه چون خودشم جنیه و در شانشه اونجور کتابا زنه نمیگه دختر مردم دیوونه میشه

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

اره عزیزم خاهرشوهرم با رمان زندگی میکنه ولی من اگه از یه چی ناراحت باشم رمان میخونم یا گرهی تو کارم ...

اینم دقیقا مثل من واقعا اعصاب ادمو اروم میکنه تا حدودی چون فکرت دور میشه مدتی البته الان خیلی وقته رمان خوب پیدا نکردم چون هر چی خوب بوده هزار بار خوندم 😅😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کتاب رو تقریبا ۱۵ ۱۶سال پیش از کتابخونه امانت گرفتم خوندن خیلی کتاب رمان بزرگی داستانش در مورد یه ...

یه کانال هست تو تلگرام توضیح میدی اسمشو میگن برات رمانهای گمنام اسم کاناله

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
آره من که خیلی جذبش شدم اصلا نتونستم بذارمش زمین و وقتای بیکاریم سریع دستم می‌گرفتم و بلافاصله هم فی ...

عزیزی❤️🌸

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
اینم دقیقا مثل من واقعا اعصاب ادمو اروم میکنه تا حدودی چون فکرت دور میشه مدتی البته الان خیلی وقته ر ...

من توام یا تومنی😅دقیقا منم ۱ سالی هست رمان نخوندم چون قلمشون خوب نیست و ابکی شدن

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
بهش چیزی نگفتین؟ خب طبیعیه نگرش اون عوض شه چون خودشم جنیه و در شانشه اونجور کتابا زنه نمیگه دختر مرد ...

چرا شوهرم خیلی دعواش کرد ولی خوب من اثرش هنوزم روم هست گاهی مثلا هنوز وقتی کسی خونه نیس نمیتونم برم حمام یعنی یه جوری از اون کتاب متنفر شدم ک اگه یه موقع دست کسی ببینمش پاره اش میکنم ک نخوننش

خیلی حیفه اسمش یادت نیست 😕

خیلی واقعا حیفه اصلا کتابشو همون موقع هم که گرفتم یه جوری خیلی قدیمی میزد معلوم نیس برای چند سال پیش بود چاپش فک نکنم گیرمم بیاد هیچوقت یا یه کتاب دیگه بود در مورد زندگی نادرشاه افشار در مورد زندگیه شخصیش به غیر از جنگاش نوشته بود خیلی قشنگ بودا خیلییییییی اصلا عالی بود

چرا شوهرم خیلی دعواش کرد ولی خوب من اثرش هنوزم روم هست گاهی مثلا هنوز وقتی کسی خونه نیس نمیتونم برم ...

من بودم موهاشو میکندم☹

خیلی واقعا حیفه اصلا کتابشو همون موقع هم که گرفتم یه جوری خیلی قدیمی میزد معلوم نیس برای چند سال پیش ...

اسم شخصیتاش یه تیکشو به یاد بیاری پیداش کردیما

من توام یا تومنی😅دقیقا منم ۱ سالی هست رمان نخوندم چون قلمشون خوب نیست و ابکی شدن

😄😄،،اره دیگه هر چی بود خوندیم تموم شدن به من بگو لیلی و قبل از شروع رو خوندی من دیگه خیلی مغزم داغ میکنه کتابای نویسنده اینو میخونم البته ۳ تاشو دوس دارم دوتاشو خیلی خوشم نیومد این دوتا هم از بس خوندم و دستم به جایی بند نبوده یادمه اسماش😅

😄😄،،اره دیگه هر چی بود خوندیم تموم شدن به من بگو لیلی و قبل از شروع رو خوندی من دیگه خیلی مغزم داغ ...

خوندم اره این دوتارو

یه رمان بود اسم دختره ترنم بود خواهرشم ترانه که خواهره مرده بود. نامزد ترنم سیاوش بود فک کنم خیلییییییی خوشگل بود ولی اسمش یادم نیس اگه کسی یادشه بگه ممنون میشم

02/3/2۰میدونم منم به زودی مامان میشم و تیکر بارداری میزنم🤩✌🏻 خوشحال میشم تو تاپیکای بارداری تگم کنید...۰۲/۵/۱۷ خدایا یعنی میشه منم طعم مادر شدنو بچشم؟ یا امام رضا قربون غریبیت برم تو رو به جون جوادت قسم میدم تو واسطه شو برام تو دستمو بگیر. من بهت ایمان دارم امام مهربونیا02/7/20 هنوز مامان نشدم و با هر بی بی چک منفی ضعیف میشم ضعیف تر از قبل ولی بازم من دلم روشنه🥺💔 02/09/1۷ خدا جونم خیلی دلم گرفته میشه دستامو بگیری؟ میشه یه روز بیاد یه بچه منو مامان صدام کنه؟ میشه بابا شدن عشق مو ببینم؟ هر بار با ذوق به هر بچه ای نگاه میکنه اشک تو چشاش جمع میشه ولی به روی خودش نمیاره من ناراحت نشم. دلت میاد این صحنه ها رو ببینی و تموم نشه این دردا؟ با دلای پاک تون برام دعا کنین قشنگا. من به دعای نی نی سایتی ها ایمان دارم🥺🥺💚 02/09/17 خدایا بازم نشد که... یه ضربه دیگه هم خوردم راستش حتی نمیدونم این ضربه ها داره منو قوی تر میکنه یا ضعیف تر. خدایا تو رو خدا...‌‌...صبح میشه این شب باز میشه این در من مطمئنم😭 02/9/3۰ خدایا میشه یلدای سال بعد با نی نی مون بشینیم سر سفره یلدایی مون؟ خدایا شکرت بابت همه چی. خدایا میدونم منو لایق مادر شدن میبینی و دستمو میگیری❤ خدایا بازم شکرت ممنونم که صدامو میشنوی میدونم به زودی به حاجتم میرسم✌🏻02/10/5 میدونی دائم دارم به تو فکر میکنم به گرفتن دستات به بوسیدنت به این فکر میکنم بیشتر شبیه من میشی یا بابایی؟ اول یاد میگیری مامان بگی یا بابا؟ هر لحظه به تو فک میکنم. هنوز نیومدی تو دلم ولی مامان عاشقته دورت بگردم. بیا و امید بده به زندگی مون. دلت میاد منتظرم بذاری؟ دردت به جونم خونمون تو رو کم داره فقط مامانی. بیا و بشو نور زندگیم🥺⭐ فندق مامان دلم لک زده برای لحظه ای که بیای تو دلم و بشی معجزه زندگیم💫۱۲/۱۰/۰۲ فردا روز مادره فندقم کاش تو بودی تا فردا رو به منم تبریک میگفتن. امسال که نشد ولی قول بده سال بعد دلیل تبریکا بهم بشی قول بده بیای و دنیامو رنگی کنی قول بده شبا به جای غصه ی نداشتنت با صدات صبح بشه....💔 این امضا به اذن خدا در اسفند ۱۴۰۳ تغییر کرد خدایا شکرت انشالله قسمت همه منتظرا☘️💚 دوس داشتین یه صلوات مهمونم کنید و دعا کنین نی نیم سالم بیاد بغلم😍🙏🏻