2777
2789
عنوان

ی رمان خوب پیشنهاد بدین 🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 1735 بازدید | 92 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرسی ازینکه توضیح دادی، میخرمش🌸❤️🙏🏻

قربونت عزیزم⁦❤️⁩ راستی فیلمشو ساختن ولی خب به پای رمان نمی‌رسه خیلی خلاصه و با یسری تغییراته

البته رمان یه کوچولو صحنه هم داره

زنده ای ؟! 🙄😁

یس خخخخ من فقط یه کتاب خوندم ک روانمو بهم ریخت اونم یه کتاب بود راجع به ارتباط با جن خدا یگم چیکارش کنه مادرشوهرم داد گفت بخون تا مدتها نمیتونستم تنها جایی بمونم خیلی واقعا اذیتم کرد کتاب بی نهایت چرتی بود 

نه بخدا من الان رمان تموم کنم فردا یادم میره🤣🤣فکر کنم شما از اونایی هستی که رملن رو زندگی میکنی

من تنها رمانی که تو زندگیم خوندم بازیچه تقدیر بود اینم وقتی دوم دبیرستان بودم تا چند روز فقط گریه میکردم😂😂😂همون شد اولین آخرین رمانم

ولی کلا خیلیا هستن که تحت تاثیر قرار میگیرن

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.
یس خخخخ من فقط یه کتاب خوندم ک روانمو بهم ریخت اونم یه کتاب بود راجع به ارتباط با جن خدا یگم چیکارش ...

از قصد داد؟ زن رو ببین توروخدا☹😒😒

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

منم همه اسماشون یادم میره خیلی کم پیش میاد یادم بمونه الان یه کتابایی بوده دلم میخواد دوباره هیچ اسم ...

دقیقا منم مشکلم همینه بهترییییین رمانارو خوندم اسماشون یادم رفته متاسفانه

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
من تنها رمانی که تو زندگیم خوندم بازیچه تقدیر بود اینم وقتی دوم دبیرستان بودم تا چند روز فقط گریه می ...

اره عزیزم خاهرشوهرم با رمان زندگی میکنه ولی من اگه از یه چی ناراحت باشم رمان میخونم یا گرهی تو کارم بیوفته از پسش بر نیام یعی میکنم رمان بخونم تا فکرم بیش از این مشعول اون موضوع نباشه

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
قربونت عزیزم⁦❤️⁩ راستی فیلمشو ساختن ولی خب به پای رمان نمی‌رسه خیلی خلاصه و با یسری تغییراته البته ...

من عاشق اینم وقتی رمانو خوندم فیلمشم ببینم😄

واقعا ممنونم که گفتی

درمورد صحنه ام خب این داستانی که گفتی صددرصد صحنه داره، منتها مشکلی نیست😂

چون پیشنهاد دادی منم خدمت بگم غرور و تعصب رو بخون اگه نخوندی، من تازگی تمومش کردم

فیلمم داره👌🏻البته سناریوش با گیشا خیلی متفاوته

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
دقیقا منم مشکلم همینه بهترییییین رمانارو خوندم اسماشون یادم رفته متاسفانه

یه کتاب رو تقریبا ۱۵ ۱۶سال پیش از کتابخونه امانت گرفتم خوندن خیلی کتاب رمان بزرگی داستانش در مورد یه زن بود که اول داستان زندگی خودش روتعریف کرده بود بعد مادرش و مادربزرگش بعد دختراش یکی یکی خیلی قشنگ بود همشونم چون با هم ارتباط داشت و دقیق تعریف کرده بود خیلی جذاب بود اصلا نمیدونم‌اسمش چی بود این حالا یه نمونشه از هزاران😁😁

اره عزیزم خاهرشوهرم با رمان زندگی میکنه ولی من اگه از یه چی ناراحت باشم رمان میخونم یا گرهی تو کارم ...

هرکی یه تفکری داره ولی چنتا از رمانای معروف بخون نظرت عوض میشه

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.
یه کتاب رو تقریبا ۱۵ ۱۶سال پیش از کتابخونه امانت گرفتم خوندن خیلی کتاب رمان بزرگی داستانش در مورد یه ...

خیلی حیفه اسمش یادت نیست 😕

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی... 

من عاشق اینم وقتی رمانو خوندم فیلمشم ببینم😄 واقعا ممنونم که گفتی درمورد صحنه ام خب این داستانی که ...

آره من که خیلی جذبش شدم اصلا نتونستم بذارمش زمین و وقتای بیکاریم سریع دستم می‌گرفتم و بلافاصله هم فیلمشو دانلود کردم بعدش😁 ایشالا که تو هم دوست داشته باشی

وای واقعا ممنونم ازت عزیزم حتما میگیرمش و میخونمش حتما🙏⁦❤️⁩