2777
2789
عنوان

ی رمان خوب پیشنهاد بدین 🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 1735 بازدید | 92 پست
من بوف کور رو وقتی ۱۵ سالم بود شروع کردم به خوندن😐 تا نصفه پیش رفتم دیدم روانم داره به هم میریزه😁 ...

منم همینش برام جذاب بود تا الان سه بار خوندمش هربار برام تازه است

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولی من فک کنم با خوندن اینا ذهن بیشتر درگیر میشه😐

نه بخدا من الان رمان تموم کنم فردا یادم میره🤣🤣فکر کنم شما از اونایی هستی که رملن رو زندگی میکنی

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
در چه مورد بود؟

ماجراش تو ژاپن هست و زنی مسن داره تعریفش می‌کنه که زمانی پدرش میفروشتش و با خواهرش به شهری می‌ره که گیشا تربیت میکنن، گیشاها خانمهایی با آرایش و مدل خاصی هستن که از آقایون پذیرایی میکنن و همراهشون به تفریح میرن و...

سقوط دست های ما گررریهههههه دارههه ها ،می میره شخصیت اصلیش . معین توی این مرد امشب میمیرد یه مرد فوق ...

از این مرد امشب ... بهتره ؟! این مرد خیلی آبکی بود 😕

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی... 

واقعا چرا این رمانای بی مایه رو میخونین؟؟؟ بجاش یه کتاب مفید بخونید😞

اره من فک کنم۱۰۰۰تا از این رمان های آبکی خوندم 🤦‍♀️ولی الان کمتر از ی ساله دیگه کتاب های معروف رو میخونم

ولی دلم گاهی از اون رمان ها میخواد😂

ماجراش تو ژاپن هست و زنی مسن داره تعریفش می‌کنه که زمانی پدرش میفروشتش و با خواهرش به شهری می‌ره که ...

مرسی ازینکه توضیح دادی، میخرمش🌸❤️🙏🏻

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
منم همینش برام جذاب بود تا الان سه بار خوندمش هربار برام تازه است

زنده ای ؟! 🙄😁

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی... 

تقریبا واسه ۳ سال پیشه ولی خنده داره قشنگه

مرسی 🙃

نه بخدا من الان رمان تموم کنم فردا یادم میره🤣🤣فکر کنم شما از اونایی هستی که رملن رو زندگی میکنی

منم همه اسماشون یادم میره خیلی کم پیش میاد یادم بمونه الان یه کتابایی بوده دلم میخواد دوباره هیچ اسم و رسمی ازشون یادم نیس 

از این مرد امشب ... بهتره ؟! این مرد خیلی آبکی بود 😕

خب راستش نمی تونم بگم چون من عاششق اون رمان این مردم 😂و اینکه سقوط با دست های ما هم نویسندش همون نویسنده ی این مرده فکر نکنم خوشت بیاد اما خیلی قشنگه