kati_katayoon مدیر عضویت: 1398/11/25 تعداد پست: 2562 عنوان ی رمان خوب پیشنهاد بدین 🙃 | مشاهده متن کامل بحث + 1735 بازدید | 92 پست تو مایه های همه هستی من ، سقوط یا چشم هایی به رنگ عسل عاشقانه ای که ترجیحا صحنه نداشته باشه 🙄😂ممنون 🙃 چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار // در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بیبرقی، هوای آلوده و بیماری قلبی... 1399/07/23 | 22:22 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ladyjoje عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 992 من بوف کور رو وقتی ۱۵ سالم بود شروع کردم به خوندن😐 تا نصفه پیش رفتم دیدم روانم داره به هم میریزه😁 ... منم همینش برام جذاب بود تا الان سه بار خوندمش هربار برام تازه است
آنشرلیییی عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 6880 اینو خوندم ... من متنفرم از کتابای صادق هدایت مردک افسرده تقریبا همشو راهنمایی بودم خوندم الان یادم میفته میگم خوبه افسردگی نگرفتم تو اون سن
93yasiiiii عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 5610 ولی من فک کنم با خوندن اینا ذهن بیشتر درگیر میشه😐 نه بخدا من الان رمان تموم کنم فردا یادم میره🤣🤣فکر کنم شما از اونایی هستی که رملن رو زندگی میکنی خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
چکامه۲ عضویت: 1399/06/27 تعداد پست: 1344 منم همینش برام جذاب بود تا الان سه بار خوندمش هربار برام تازه است روانت چطوره🤔😁 صبوری میکنم تا طلوع آفتاب❤
gil_banoo عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 3783 در چه مورد بود؟ ماجراش تو ژاپن هست و زنی مسن داره تعریفش میکنه که زمانی پدرش میفروشتش و با خواهرش به شهری میره که گیشا تربیت میکنن، گیشاها خانمهایی با آرایش و مدل خاصی هستن که از آقایون پذیرایی میکنن و همراهشون به تفریح میرن و...
kati_katayoon مدیر استارتر عضویت: 1398/11/25 تعداد پست: 2562 سقوط دست های ما گررریهههههه دارههه ها ،می میره شخصیت اصلیش . معین توی این مرد امشب میمیرد یه مرد فوق ... از این مرد امشب ... بهتره ؟! این مرد خیلی آبکی بود 😕 چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار // در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بیبرقی، هوای آلوده و بیماری قلبی...
zaaaahra_78 عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 10756 واقعا چرا این رمانای بی مایه رو میخونین؟؟؟ بجاش یه کتاب مفید بخونید😞 اره من فک کنم۱۰۰۰تا از این رمان های آبکی خوندم 🤦♀️ولی الان کمتر از ی ساله دیگه کتاب های معروف رو میخونمولی دلم گاهی از اون رمان ها میخواد😂
flight75 عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 5249 ماجراش تو ژاپن هست و زنی مسن داره تعریفش میکنه که زمانی پدرش میفروشتش و با خواهرش به شهری میره که ... مرسی ازینکه توضیح دادی، میخرمش🌸❤️🙏🏻 تبریک 1 5 10 15 20 25 30 35 40 و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم اما وقتی به خود می نگرم تکه تکه ام…
93yasiiiii عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 5610 دلواپس توام قدیمیه ؟! تقریبا واسه ۳ سال پیشه ولی خنده داره قشنگه خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
kati_katayoon مدیر استارتر عضویت: 1398/11/25 تعداد پست: 2562 منم همینش برام جذاب بود تا الان سه بار خوندمش هربار برام تازه است زنده ای ؟! 🙄😁 چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار // در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بیبرقی، هوای آلوده و بیماری قلبی...
فااااااااااطیییییییی عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 1246 اسمش؟ گفتم که تژگاه. دید معکوس ک تمومش نکردم ولی خیلی خوبه میشه برای بچه دار شدنم دعا کنید.... بوس بهتون 😘
kati_katayoon مدیر استارتر عضویت: 1398/11/25 تعداد پست: 2562 تقریبا واسه ۳ سال پیشه ولی خنده داره قشنگه مرسی 🙃 چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار // در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بیبرقی، هوای آلوده و بیماری قلبی...
آنشرلیییی عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 6880 نه بخدا من الان رمان تموم کنم فردا یادم میره🤣🤣فکر کنم شما از اونایی هستی که رملن رو زندگی میکنی منم همه اسماشون یادم میره خیلی کم پیش میاد یادم بمونه الان یه کتابایی بوده دلم میخواد دوباره هیچ اسم و رسمی ازشون یادم نیس
سحرعشق عضویت: 1399/06/27 تعداد پست: 914 از این مرد امشب ... بهتره ؟! این مرد خیلی آبکی بود 😕 خب راستش نمی تونم بگم چون من عاششق اون رمان این مردم 😂و اینکه سقوط با دست های ما هم نویسندش همون نویسنده ی این مرده فکر نکنم خوشت بیاد اما خیلی قشنگه