2777
2789
عنوان

ی رمان خوب پیشنهاد بدین 🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 1735 بازدید | 92 پست
عابر بی سایه  این مرد امشب میمیرد این عالی با سقوط دستهای ما عالین😍

سقوط دست های ما مثل این مرد امشب می میرد هست ؟! از این مرد ... خوشم نمیومد :/

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ملکه ی منزوی رو بخون خیلیی قشنگه 😍

صحنه داره ؟!🙄

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی... 

کنار یه کتاب مفید برای این که ذهنمون از مشکلات خالی بشه گاهی خوندن رمان لازمه

ولی من فک کنم با خوندن اینا ذهن بیشتر درگیر میشه😐

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.
من تازه رمان خاطرات یک گیشا رو تموم کردم، البته قدیمیه ولی جذاب بود برام خیلی

در چه مورد بود؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
عاشقانه نیس این ک میگم ولی به شدت فکرتو درگیر خودش میکنه و جذابه بوف کور صادق هدایت خیلی خوبه

من بوف کور رو وقتی ۱۵ سالم بود شروع کردم به خوندن😐

تا نصفه پیش رفتم دیدم روانم داره به هم میریزه😁😁😁

صبوری میکنم تا طلوع آفتاب❤
عبور از غبار.هیچکی مثل تو نبود.پشت دیوار سنگی.دلواپس توام.پنجمین فصل خورشید.پنجره ها میمیرند و.....

دلواپس توام قدیمیه ؟!

نویسندشون یکیه دیگه  ولی ماجراش جالبه

ماجراشون هم شبیهه؟! 

سقوط دست های ما مثل این مرد امشب می میرد هست ؟! از این مرد ... خوشم نمیومد :/

سقوط دست های ما گررریهههههه دارههه ها ،می میره شخصیت اصلیش . معین توی این مرد امشب میمیرد یه مرد فوق العادس 

اما اون رمانه یه دختره خوب عاشق یه مرد بی خود میشه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂