2777
2789
عنوان

بدویید بیایید 😒

100 بازدید | 18 پست

حوصلم سر رفته😒

خاطره بگید

کلیییی چیز تعریف کنید 

از ناراحتی هاتون از شادی هاتون از شوخی های باحالتون 

آرامش در قلبی است که در تصرف خدا باشد 💙

باشوهرم قهرم نه اون زنگ میزنه نه من🤗😄😄

این دنیا و اون دنیا میسپرمت دست خدا✋خدا خودش میدونه چیکارت کنه که باعث زندگیم میشی.ولی اینو بدون اگه نتونم از یقت بگیرم اون دنیا دست از یقت برنمیدارم✋تقدیم به ننه نمک بحرومش😏  💕چوب خدا صدا نداره💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت چه بی خیالی من اینجور وقتا اینقد حرص میخورم تا اون بیاد آشتی کنه می دونم کارم اشتباهه

اره بابا ولش کن بیخیالش شی خودش میاد سراغت😁😁😁😁

این دنیا و اون دنیا میسپرمت دست خدا✋خدا خودش میدونه چیکارت کنه که باعث زندگیم میشی.ولی اینو بدون اگه نتونم از یقت بگیرم اون دنیا دست از یقت برنمیدارم✋تقدیم به ننه نمک بحرومش😏  💕چوب خدا صدا نداره💕
عه چرا  سر چی؟

سر خونه😐امضامو بخون

صلوات فرستادم تنها نزار شوهرتو با نزدیک کردن و قربون صدقه رفتنش  از خونه پاشو خرش کن نه این ...

ممنونم عزیزم💚اون منو تنها گذاشته نه زنگ میزنه نه میاد خونه.دیگه چقد خرش کنم خسته شدم😒یکیم اون بیاد سراغ من

ممنونم عزیزم💚اون منو تنها گذاشته نه زنگ میزنه نه میاد خونه.دیگه چقد خرش کنم خسته شدم😒یکیم اون بیاد ...

ان شاء الله میاد 

این هفته هم دلت شاد میشه ❤❤❤

آرامش در قلبی است که در تصرف خدا باشد 💙