2777
2789
عنوان

بدویید بیایید 😒

100 بازدید | 18 پست

حوصلم سر رفته😒

خاطره بگید

کلیییی چیز تعریف کنید 

از ناراحتی هاتون از شادی هاتون از شوخی های باحالتون 

آرامش در قلبی است که در تصرف خدا باشد 💙

باشوهرم قهرم نه اون زنگ میزنه نه من🤗😄😄

این دنیا و اون دنیا میسپرمت دست خدا✋خدا خودش میدونه چیکارت کنه که باعث زندگیم میشی.ولی اینو بدون اگه نتونم از یقت بگیرم اون دنیا دست از یقت برنمیدارم✋تقدیم به ننه نمک بحرومش😏  💕چوب خدا صدا نداره💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبحالت چه بی خیالی من اینجور وقتا اینقد حرص میخورم تا اون بیاد آشتی کنه می دونم کارم اشتباهه

اره بابا ولش کن بیخیالش شی خودش میاد سراغت😁😁😁😁

این دنیا و اون دنیا میسپرمت دست خدا✋خدا خودش میدونه چیکارت کنه که باعث زندگیم میشی.ولی اینو بدون اگه نتونم از یقت بگیرم اون دنیا دست از یقت برنمیدارم✋تقدیم به ننه نمک بحرومش😏  💕چوب خدا صدا نداره💕
عه چرا  سر چی؟

سر خونه😐امضامو بخون

صلوات فرستادم تنها نزار شوهرتو با نزدیک کردن و قربون صدقه رفتنش  از خونه پاشو خرش کن نه این ...

ممنونم عزیزم💚اون منو تنها گذاشته نه زنگ میزنه نه میاد خونه.دیگه چقد خرش کنم خسته شدم😒یکیم اون بیاد سراغ من

ممنونم عزیزم💚اون منو تنها گذاشته نه زنگ میزنه نه میاد خونه.دیگه چقد خرش کنم خسته شدم😒یکیم اون بیاد ...

ان شاء الله میاد 

این هفته هم دلت شاد میشه ❤❤❤

آرامش در قلبی است که در تصرف خدا باشد 💙