2777
2789

بچه به نظرتون با این قیمت های دلار دیگه میشه مهاجرت کرد ؟ 

کسی رو دیدین به تازگی مهاجرت کرده باشه ؟ 

به نظرتون سریع ترین راه برای مهاجرت چیه ؟ 

اگه اطلاعاتی دارید بگید 

والا یکی از نزدیکان من مهاجرت کرده ولی کلی دلار و یورو و سکه از قبل خریده بودن و نگه داشته بودن .دلاراشون مال زمان دلار 3700 تومنی بود .

تو گوگل بزنی تعبیر خواب پاموه ، معنی روانشناسی خواب ها رو نشون میده :)  
والا یکی از نزدیکان من مهاجرت کرده ولی کلی دلار و یورو و سکه از قبل خریده بودن و نگه داشته بودن .دلا ...

یاخدا! ببین از کی جمع کردن😀 چقدر زرنگ بودن

لطفا یه صلوات برای حاجتم بفرستید💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم سخت شده چون قیمت دلار روزانه بالا میره مگه مثلا بورس تحصیلی بگیری و اینا که واقعا به هرکسی ن ...

فقط برای دکترا میدن . المان فقط برای دکتراست . ایتالیا خیلی کم برای ارشد میدن. خیلی هم باید درس ت و رزومه ت خوب باشه 

فقط برای دکترا میدن . المان فقط برای دکتراست . ایتالیا خیلی کم برای ارشد میدن. خیلی هم باید درس ت و ...

نه دانمارک بورسیه میکنه .منتها رشته های پیراپزشکی شنیدم.

لطفا یه صلوات برای حاجتم بفرستید💖
والا یکی از نزدیکان من مهاجرت کرده ولی کلی دلار و یورو و سکه از قبل خریده بودن و نگه داشته بودن .دلا ...

من دبیرستان امید داشتم کار پیدا کنم پول جمع کنم دلار و یورو بخرم . تا دبیرستان تموم شد و رفتم دانشگاه وضع قیمت اینجوری شد . الان هم کار پیدا نمیکنم . 

مامان و بابام هم نمیتونم راضی کنم ارز بخرن.

من دبیرستان امید داشتم کار پیدا کنم پول جمع کنم دلار و یورو بخرم . تا دبیرستان تموم شد و رفتم دانشگا ...

من خودم آماده شده بودم تو ترکیه آپارتمان بخرم و کارای مهاجرت رو انجام بدم که از یه طرف ارز گرون شد از یه طرف هم ایرانی ها و سوری ها ریختن ترکیه انقدر ملک خریدن که اونجا قیمت ملک چندین برابر شد گند زد به همه چیز.

کلی دلار رو سکه از پونزده سال پیش جمع کردم ...دلار دارم خریدم ۹۰۰ تومن . سکه دارم خریدم ۲۰۰ تومن 

تو گوگل بزنی تعبیر خواب پاموه ، معنی روانشناسی خواب ها رو نشون میده :)