2777
2789
عنوان

اگه برادر خودتون....

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 22 پست
محبت عزیزم؟؟ وقتی باهاش حرف میزنی میگه به تو چه!!

واسش کادو بخر ارتباطتو کلا باهاش خوب کن بزار درد دل کنه باهات باهاش دوست شو بعد اروم آروم بگو مامان اینا گناه دارن تقصیر ندارن...

میگم به تو ربطی نداره دوست دارم از مادرپدرم دفاع کنم  مثل تو بی غیرت نیسنم

اونوقت سوءاستفاده میکنه اگه با مامانم یه بحث کوچیک کنم هر چی بهش از دهنش در بیاد بهم میده میگه به مادرم احترام بذار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسش کادو بخر ارتباطتو کلا باهاش خوب کن بزار درد دل کنه باهات باهاش دوست شو بعد اروم آروم بگو مامان ...

واقعا هیچ رقبتی به این کارا ندارم کسی که یاد نگرفته به بزرگترش احترام بذاره بعدا هم کوچک ترین مشکلی پیش بیاد همه چیزو میذاره زیر پاش من نمیتونم با همچین چیزی کنار بیام چون خودمو واقعا لایق این رفتار نمیدونم حالا طرف میخواد هر کی باشه....

من بخاطر مادرم با دنیا میجنگم .برادر کیلو چنده

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

من بخاطر مادرم با دنیا میجنگم .برادر کیلو چنده

عزیزم آخه مادرم بعدا که میبینه سوءاستفاده داداشمو میگه هیچکدومتون هیچی نگید تو دعواهاشون وقتی طرفشو میگیرم میگه تو کاریت نباشه

من چه کنم....

پس بیخیال، دیگه گل پسر هست،. پدر و مادرت پر روش کردن

دقیقا.....

اون وقتا که من سن بلوغ بودم حساس بودم هیشکی درک نمیکرد همه از حساسیتم بیشتر سوءاستفاده میکردن ولی حالا باید ببینی چطور اینو درکش میکنن

البته شاید هم به خاطر فرزند اول بودن بیشتر هست چون انتظارات از بچه اول خیلی بیشتره

عزیزم آخه مادرم بعدا که میبینه سوءاستفاده داداشمو میگه هیچکدومتون هیچی نگید تو دعواهاشون وقتی طرفشو ...

تو کار خودتو بکن

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه