2777
2789
عنوان

اگه برادر خودتون....

231 بازدید | 22 پست

با مادرتون بد حرف بزنه و ناراحت بشین جواب سر بالا بگه و زور بگه 

بعد شما پشت پدر مادر در بیاین با دعوا بگه به تو چه ربطی داره تو چکاره ای...

چه برخوردی نشون میدیدن

هیچی

چیکار میتونم بکنم غیر بحث و دعوا😕

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

میگم به تو ربطی نداره دوست دارم از مادرپدرم دفاع کنم 

مثل تو بی غیرت نیسنم

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی چیکار میتونم بکنم غیر بحث و دعوا😕

منم همش تو خونه باهاش دعوا دارم خیلی بد شده تازگیا که میدونم دلیلش گشتن با یه مشت پسر وله مامانم مخالفت میکنه منم بهش میگم نکن میگه به تو چه

اصلا من هر حرفی میزنم میگه به تو چه

اگه خانوادم پسر دوستن میگم حقشونه .

اما اگه هم پسر دوس هم دختر دوستن . طرف پدرو مادرمو نگه میدارم . و میگم هر کسی هستی اجازه نمیدم به پدرو مادرم حرفی بگی 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
میگم پدر و مادرم هستم، به من مربوطه،. برو زن بگیر باهاش بد حرف بزن ، به من چه

خب چند بار بهش همینو گفتم بعد که یه دعوای کوچیک بین منو مامانم میفته میاد منو فهش میده که مامانمه حرف نزن کلا بعد که دعوامون میشه بابام دفعه بعد که من بهش میگم درست حرف بزن هم مادر مدام میگن تو دخالت نکن(که جنجال نشه)هم خودش میگه تو اونموقع هر چی از دهنش در اومد به مامان گفتی 

درصورتی که دروغ میگه یه بحث کوچیکه اونم ماااهی یه بار ولی این سواستفاده میکنه 

اگه خانوادم پسر دوستن میگم حقشونه . اما اگه هم پسر دوس هم دختر دوستن . طرف پدرو مادرمو نگه میدارم . ...

خونوادم که خیلی تبعیض قائل شدن اگه اینطور نبود که این داداش کوچیکم هیچوقت به خودش اجازه نمی داد با خواهر بزرگش بد برخورد کنه.....

ولی خب پدر مادرم بد هم نیستن خیلی خوبیا هم در حقم کردن مخصوصا مادرم