2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@ژیناگلمن     بیا ببین از فامیلاتن

ناموسا اینا کین دیگ 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

خخخخخ

والا 

البتع ب من مربوطنی ولی دیگ خیلی تابلوعع  

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

چ مسخده بازی ته اسمتون گلمن میزارین 

اینجاارث پدر کسی نیست سایت عمومیه اون کاربرعقده ای که تندتندنی نی یاربرام تگ میکنی هروقت عقدهات خالی شدبگولطفا منوتگ نکنید واسه درس یه کاربرعقده ای هست دنبال حاشیه واسه منه

همتون از ژینا یادگرفتین

اینجاارث پدر کسی نیست سایت عمومیه اون کاربرعقده ای که تندتندنی نی یاربرام تگ میکنی هروقت عقدهات خالی شدبگولطفا منوتگ نکنید واسه درس یه کاربرعقده ای هست دنبال حاشیه واسه منه
@نیکا_گل_من   این کاربری چطور؟؟🤔🤔

هیچی حل شدخخ

2790
2778
2791
2779
2792