2777
2789
عنوان

لکه بینی قبل از تشکیل قلب جنین

1365 بازدید | 8 پست

دیروز فهمیدم باردارم. پنج هفته و یک روزمه. تا حالا کسی بوده تو این زمان و کلا قبل از تشکیل قلب جنین لکه بینی داشته باشه؟ چیکار کردید؟ خیلی میترسم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل از تشکیل قلب؟ آخه من یه سقط هم داشتم چند ماه پیش همینجوری بود. دکتر گفت تا قبل از تشکیل قلب شیاف ...

من سونو۶ هفته رفتم.حتی جنین دیده نشد،بعد اونم لکه بینی داشتم ک دکتر شیاف داد همونموقع و ۸ هفته رفتم برا قلب.شاید دکتر فک کرده ممکنه خدا نکرده قلب تشکیل نشه برا همین شیاف نداده ک فعلا جاگیر نشه جنین

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
خودم شیاف بگیرم استفاده کنم؟ چون میدونم اگه اینم از دست بدم داغون میشم

ن عزیزم استراحت مطلق باش دیدی ادامه داره برو یه دکتر دیگه ببین شیاف میده یا نه.سرخود مصرف نکن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ممنون از راهنماییت عزیزم. دعا کن بمونه برام

انشالله ک میمونه عزیزم امیدت ب خدا باشه.اگه نخواد برگی از درخت نمیفته چ برسه نی نی ناز تو.انشالله سلامت میاد بغلت