2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تشنج بر اثر تب؟

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

بله دخترمن 2سال تحت درمان بود الانم خداراشکر سالم سالم 

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
اره عزیزم نگران نباش هرسوالی داری بپرس من تجربش دارم 

ممنون عزیزم

پسرم از سه ماهگیش پرش پلکش شروع شد نه همزمان اول چشم چپش بود و بعد چشم راستش هم درگیر شد بردیم دکتر نوار مغز گرفت گفت همه نوار مغزش هم تکامل بچه نرماله و چیزیش نیست(راستی تو خواب هم دست و پاهاش تکون میخورد که گفت طبیعیه)

تا اینکه چهار هفته پیش رو صندلی غذاش جلوی تلویزیون نشسته بود که یهو گردنش رو ۴ یا ۵ بار به سمت چپ خم کرد در حد ۲ ثانیه و یه زور کوچیک زد و خیره شد

بردیمش دکتر فیلمش رو نشون دادیم گفت تشنجه و ام آر آی گرفت گفت نرماله

الان فنوباربیتال مصرف می‌کنه و بعد اون هم یکبار اونجوری شد دقیقا روی صندلی غذا ولی خیلی خفیف تر بود

هر دفعه این کار رو کرده خیلی اذیت شده و ناله و بی قراری میکنه

ممنون عزیزم پسرم از سه ماهگیش پرش پلکش شروع شد نه همزمان اول چشم چپش بود و بعد چشم راستش هم درگیر ش ...

شما اگه تهران باشی میتونم یه ادرس بهت بدم اون دکترارو ول کن نوار مغز باید دستی بگیرن نباید کامپیوتری باشه 

💔#سی_پی...#فلج_مغزی