2777
2789
عنوان

صدا دادن فک

21165 بازدید | 41 پست

سلام ببخشید خانوما چند ماهه فک سمت چپم صدا میده زیاد حرف بزنم یا قرآن خوندنی آخراش خیلی فکم درد میگیره عکس انداختم یکم از جاش خارج شده دکتر گفت به مرور درمان میشه اما همچنان همونه دردش زده به گوشم کسی مثل من بوده؟ موقع غذا خوردن فکم صدا میده اطرافیان متوجه نمیشن اما خودم از صداش خیلی اذیت میشم دیروز حواسم نبود یهو به گاز زدم صداش بدتر هم شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اینطوریم اما دکتر نرفتم 

آخه رفتنش هم بی فایدس دکتر گفت فقط غذای آبکی بخور یه مدت طولانی.... 28 سال خمیازه کشیدنی دهنمو کامل باز کردم الان عادت ندارم دهن بسته خمیازه بکشم خخخخ اصلا بخوام هم یادم میره یهو دهنمو باز میکنم باز روز از نو روزی از نو

منم همیشه اینجوریم.بعضی موقع درد میگیره که میخوابم بیدار میشم خوب میشه.حالم میده😏

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.

برای منم صدا میده

دو سال پیش رفته بودم پیش یه دندانپزشک بهش گفتم گفت از استرس و فشار روانیه...گفت خودت هی باهاش بازی نکن بدتر میشه...

و گفت حوله رو بذار رو بخاری یا شوفاژ گرم کن بذار رو صورتت آروم ماساژ بده روزی چند بار تا چند مدت این کارو بکن بهتر میشه البته من این کارو نکردم از تنبلی

منم همیشه اینجوریم.بعضی موقع درد میگیره که میخوابم بیدار میشم خوب میشه.حالم میده😏

برای من دائمی شده کلافه شدم دردش هم زده به گوشم یه مدت پرده گوش چپم پاره شده بود  عفونت کرده بود  که درمان شد الان درد فکم میزنه به گوشم

منم همین جوری بودم ،دکتر نرفتم چون درد داشت چیزی گاز نمیزدم زیاد دهنمو باز نمیکرد بعد یه مدت طولانی خوب شده ولی فک کنم اگه رعایت نکم دوباره همونجوری میشه

چه زیبا گفت دکتر الهه قمشه ای.وقتی دعا میکنی ، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست.دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود. دعایت به آنجایی میرود که تقدیرا را می نویسند و تقدیر نویس مهربان عالم تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد🌟
واقعا؟ پس از فردا اینکارو میکنم ممنون

آره اون بهم گفت...مطمئن نیستم جواب بده چون خودم انجام ندادمش ولی به امتحانش می ارزه خصوصا شما که درد دارین دائما احتمالا گرماش کمی دردتونو بهتر میکنه...من حالت معمولی درد ندارم ولی بعضی وقتا فکم قفل میکنه درد خیلی بدی میگیره

منم همین جوری بودم ،دکتر نرفتم چون درد داشت چیزی گاز نمیزدم زیاد دهنمو باز نمیکرد بعد یه مدت طولانی ...

بله برای من بهتر شده بود حواسم به فکم نبود به گاز زدم نابود شدم

ساییدگی فکه،خواهرم اینطوره،چندجلسه لیزر رفت،لقمه کوچیک باید بگیرید،تخمه نشکونی،موقع خمیازه زیاد دهنت رو بغز نکنی،یه گارد هم دندون پزشکا میسازن که موقع خواب بزاری که زیاد دهنت رو فشار ندی و دندون قروچه نکنی،حتما حتما پیگیر درمانت باش مساله جدیه