سلام. پسرم 18 ماهشه 5 تا لک شیر قهوه داره اندازه هاشونم بزرگتر از 5 میلیمتره. من اوایل فکر میکردم چیز خاصی نیستن اما وقتی گوگلو خوندم که ممکنه مربوط به یه بیماری باشه دنیا رو سرم خراب شد. دکتر پوست بردم گفت چیزی نیست دکتر مغز و اعصاب هم بردم گفت احتمالش خیلی کمه. اما مساله اینه که بچه م هنوز حرف هم نمیزنه یعنی هیچ کلمه ای به جز نه نمیگه. خیلی وقته از شدت استرس از هیچی تو زندگی لذت نمیبرم. کسانی هستن که بچشون از این لک ها داشته باشه؟؟
آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد..رویا ببارد، دختران برقصند، قند باشد، بوسه باشد و خدا بخندد بخاطر ما..ما که کاری نکرده ایم!
من نمیدونم چ لکی رو میگی،ولی پسرم خیلی کوچیک بود در حد ۴ ماهه،دوسه تا لکه روشنتر از پوستش بود بردم فوق تخصص اصفال،گفت کار من نیس ببر دکتر پوست گفتم امکان داره پیسی باشه بیشعور گف اره اصلااااا ب خودش زحمت نداد نگاه کنه یعنی مردم و زنده شدم بعد پیش یک دکتر دیگه بردمخدا خیرش بده فهمید نگرانم گف من هیچ لکه ایی نمیبینم منظورش این بود ک مهم نیس و گف اکثر بچه ها دارن و وقتی بزرگتر میشن کمرنگ میشه و با پوستشون یکی میشه و نیاز نیس پیش متخصص پوست یا هر جای دیگه ببری،اخرشم گف دیگه از این فکرا نکن،تا عمر دارم دعاگوش هستم تمام استرس و نگرانیم تو مطبش ازبین رفت،خداروشکر الانم اون لکه ها نیس