2777
2789
عنوان

بچه م حرف نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 26 پست
عزیز نگران نباش بعضی بچه هاهم دیر حرف میزنن پسر من دو سالش تازه تموم شده فقط اینارومیگه مامایی بابای ...

ببین همین که شروع کنن به کلمه گفتن خودش یه دلگرمیه

آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد..رویا ببارد، دختران برقصند، قند باشد، بوسه باشد و خدا بخندد بخاطر ما..ما که کاری نکرده ایم!
بعضیا هستم یکم دیر تر حرف میزنن بد به دلت راه نده🌹🌹

مرسی از دلگرمیت عزیزم🙏

آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد..رویا ببارد، دختران برقصند، قند باشد، بوسه باشد و خدا بخندد بخاطر ما..ما که کاری نکرده ایم!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم پسرعمه من ۴سالگی حرف زد بچه جای شلوغ زودتر حرف میزنه چون همه به حرفش میگیرن بچه دخترزودترزبون بازمیکنه پسرمنم نمیگف مامانم یادش داد گف مامان بهم

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
عزیزم پسرعمه من ۴سالگی حرف زد بچه جای شلوغ زودتر حرف میزنه چون همه به حرفش میگیرن بچه دخترزودترزبون ...

والا من 4 ماه هیچ جا نبردمش حتی خونه بابام

سلام این یه برنامه هست مخصوص بچه داری وبارداری.من عضوم به نظرم خیلی خوبه خاستم به شماهم معرفی کنم

واسه هر باردار وبچه داری لازمه واقعا.اگه لینک بازنشدبافیلترشکن وارد بشین

اینم بگم کاملا رایگان فقط قیمت پیامای مشاور پولیه که او نام به درد نمیخوره

https://gahvare.net/i/5ebfbb3441bb5

عزیز نگران نباش بعضی بچه هاهم دیر حرف میزنن پسر من دو سالش تازه تموم شده فقط اینارومیگه مامایی بابای ...

سلام. تی وی گوشی اهنگ کتاب اینارو جمع کنید و اصلا نزارید ببینه باعث تاخیردرگفتار ومشکلات دیگه میشن

السلام علیک یا صاحب الزمان برای سلامتی امام زمان و تعجیل درفرج صلوات.بیایید برای نزدیک شدن ظهور ترک گناه کنیم. .اللهم عجل لولیک الفرج . اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
ببخشین پسر شما حرف زد؟ پسر من یک سال و چهارماهشه.غیر دایی و گاهی دد هیچی نمیگه خیلی نگران اوتیسم هس ...

سلام. تی وی گوشی اهنگ کتاب اینارو جمع کنید و اصلا نزارید ببینه باعث تاخیردرگفتار ومشکلات دیگه میشن

السلام علیک یا صاحب الزمان برای سلامتی امام زمان و تعجیل درفرج صلوات.بیایید برای نزدیک شدن ظهور ترک گناه کنیم. .اللهم عجل لولیک الفرج . اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
پسر منم بیست ماهشه فقط مامان بابا ننه داداش نه اره میگه خیلی نگرانم