2777
2789
عنوان

ازدواج

255 بازدید | 22 پست

امرمز رفته بودم با دوست پسرم بیرون گفت گشنمه رفتیم نهار یکمی خونه خورد بعدش با هم یکم حرف زدیم بغلم کرد بعدشم تلفن خونشون زنگ خورد دختر همسایشون بود لبتاب مبخواست داد یهش دوباره که زنگ زد تو حرفاش بهش گفت : من نمیدونم چه کاری دارین مثلا با لبتاب بعدش گفت فدات شم خدافظ من خیلی ناراحت شدم گفت چرا گریت گرفت گفتم خوشم نمیاد گفت من الان زنگ میزنم ببین جیزی نیست نشسته بود رو زمین یه حس بدی داشت مثل کسایی که بدبختن یه جوری شدم  میخوام ببینم  واقعا این پسر یه معتاده یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون به دختر همسایه گفت فدات شم معتاده؟  

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

ببین من رد شدم از جایی گفت بوی مواد میاد گفتم اره گفت منم میکشم تو ترکم ساکت شدم گفت گفت میخواستم ببینم جی میگی گفتم من ساکت شدم چون میدونم این کارو نمیکنی

یهو از خیانت پرید رو معتادی؟؟؟!!!

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         

اینکه آخرش به این نتیجه رسیدی که معتاده خنده دار بود 😂😂 من فکر کردم حالا میگی این آیا خائنه یا نه 😶

ضمنا دوست من، حتی الامکان خونه نرو 😶

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::