امرمز رفته بودم با دوست پسرم بیرون گفت گشنمه رفتیم نهار یکمی خونه خورد بعدش با هم یکم حرف زدیم بغلم کرد بعدشم تلفن خونشون زنگ خورد دختر همسایشون بود لبتاب مبخواست داد یهش دوباره که زنگ زد تو حرفاش بهش گفت : من نمیدونم چه کاری دارین مثلا با لبتاب بعدش گفت فدات شم خدافظ من خیلی ناراحت شدم گفت چرا گریت گرفت گفتم خوشم نمیاد گفت من الان زنگ میزنم ببین جیزی نیست نشسته بود رو زمین یه حس بدی داشت مثل کسایی که بدبختن یه جوری شدم میخوام ببینم واقعا این پسر یه معتاده یا نه
❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه. پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌 عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم. من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82 وزن هدف:50 در حال حاضر::
ببین من رد شدم از جایی گفت بوی مواد میاد گفتم اره گفت منم میکشم تو ترکم ساکت شدم گفت گفت میخواستم بب ...
بعیده دروغ گفته باشه. احتمال زیاد مهتاد بوده
❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه. پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌 عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم. من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82 وزن هدف:50 در حال حاضر::
ببینید من میخوام ببینم اگه اعتیاد داره ولش کنم اخه تیک داره همش یه جوریم میخواست شماره همیایش ون بگیره که بیاد بگه چیزی نیست یه بعد نشسته بود مثل کسایی که خونه خراب شدن