2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزان من اون بنده خدا شوهرش دوس نداره بچه دار بشه میگه میخام دزدکی اسپرم رو از رو بدنم جمع کنم و تز ...

آخی عزیزم 😔

ان شاء الله خدا کمکش کنه و مهر بچه رو تو دل شوهرش بذاره 

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید
عزیزان من اون بنده خدا شوهرش دوس نداره بچه دار بشه میگه میخام دزدکی اسپرم رو از رو بدنم جمع کنم و تز ...

خدایی بچه زورکی ندیده بودیم که دیدیم... چه کاریه اخه این همه خفت و خواری به خاطر بچه

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  

دوستانه بهش بگو اگه شوهرش بچه نمیخواد داره اشتباه میکنه

بچه ای که پدرش نخوادش بدبیار ترین بچه روی زمین میشه

همش باید اینو تو بحث های والدینش بشنوه که من این بچه رو نمیخواستم

بتظرم دوستت جای این کارها با شوهرش منطقی حرف بزنه فردا اگه بچه دار ش  پدرش بهش حس نداشته باشه خوبه؟؟

ایتجوری هم خودش اذیت هم بچه 

فردا هم ک حامله شد نمیاد تاپیک بزنه من حاملم شوعرم بهم محل نمیده یا دکتر نمیبرم ب من حس نداره

اپلیکاتور که نمیشه با سرنگ میشه

چرا میشه البته من ی بار iui کردم با ی سرنگ کوچیک بود ولی خب راستش همش میترسیدم اسپرم ها ناقص بشن بچه ی طوریش بشه البته افکار خودم بودا اینم بخاطر این اینکار و کردم ک واژیسمم و دخول کامل نداریم گفتم شاید اینجوری اسپرم مستقیم بره تو رحم ولی خب نشد توکل بخدا بخواد میشه خلاصه که تا الان کلی کار کردیم نشده

چرا میشه البته من ی بار iui کردم با ی سرنگ کوچیک بود ولی خب راستش همش میترسیدم اسپرم ها ناقص بشن بچه ...

نه عزیزم نگران نباش iui اسپرم سالم جدا می‌کنه تزریق می‌کنند 

خودشناسی DNA plus