2821
2789
عنوان

مادر شوهر 😐

262 بازدید | 10 پست

مادرشوهرم همیشه وقتی حرف پیرشدن میشه

میگه عروس که نمیاد آدمو نگه داره و یا خدا نکنه عروس مادرشوهرشو کارای شخصیش رو بکنه بعدا منت میذاره

یا همش جلوی من میگه پسرای الان مادرشونو نگه نمیدارن که .ینی منظورش منم ؟؟؟بنظرتون چرا اینجوری میگه 

نمیدونم چی بگم اینجور مواقع یا مثلا چه رفتاری داشته باشم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو خداروشکر اونقد فهمیده هستین😁😁😁😁

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

مادرشوهر منم هی میگفت دختر دلسوزه عروس دلسوز نیست منم یه بار گفتم مادرشوهر هم هیچوقت مث مادر نیست

بینهایت از خودم راضیم حرف نزنه جواب نشنوه یه بار دو بار که نیست ده بار گفت تا منم یه بار جواب دادم 😎🤣

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

خوبه توقع نداره. مادرشوهر من مدام راه میره میگه وقتی پیر شد ما باید کار و زندگیپون رو ول کنیم و به اون برسیم

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
کلا میگه و حقیقت هم میگه شایدم منتظره ببینه جواب شما چیه 

خب من بی زبونم

ولی  تو دلم گفتم خدا نکنه ادم محتاج کسی بشه 

حتی خودم

خب پس من جوابشو چی بگم بنظرتون