2777
2789
عنوان

ماسک خونگی با قرص ماسک!!؟؟

2778 بازدید | 5 پست

طرز تهیه ماسک صورت خانگی یکی از مطالب مورد علاقه من هست و احتمالا برای خیلی از شما هم جذاب خواهد بود چون درباره  هست! ماسک های ورقه ای در بین محصولات پوستی بسیار ارزان قیمت و متنوع هستند اما من توی این مقاله میخوام یه راه حل بهتون یاد بدم که خودتون بر اساس نیاز خودتون ماسک ورقه ای با قیمت بسیار ارزان تر درست کنید. قسمت جالبش اینه که شما میتونید این ماسک ها رو با مواد کاملا طبیعی که معمولا توی همه خونه ها پیدا میشه ، مثل: عسل، لیمو، خیار و..، درست کنید.

برای تهیه ماسک خانگی نیاز به قرص های ماسک فشرده دارید که به راحتی می‌تونید از فروشگاه رنگدونه تهیه کنید. این ماسک ها برخلاف ظاهر ساده و قیمت ارزونشون کارایی بسیار زیادی دارند. ماسک های ورقه ای فشرده اساسا یک ماسک ورقه ای خشک هستند که به صورت یک قرص فشرده شدن و هنگامی که در آب یا هر مایع دیگه ای قرار بگیرن منبسط میشن و میتونید بازشون کنید و مثل یک ماسک ورقه ای معمولی اونو روی صورتتون قرار بدین!

همونطور که قبلا گفتم نقطه قوت این ماسک ها اینه که شما میتونید بر اساس نیاز خودتون این ماسک ها رو درست کنید. یا مثل من هر روز یه مدل جدید رو امتحان کنید! با خودم فکر کردم ممکنه برای شما خیلی مفید باشه اگه دستور العمل ساخت محلول های مختلفی که دوست دارم در استفاده از ماسک فشرده امتحان کنم رو با شما به اشتراک بذارم تا بتونید برای مشکلات پوستی متفاوت ماسک خودتون رو انتخاب کنید.

صرف نظر از دستورالعمل ساخت، روش کلی کار بسیار ساده هست. من اصولا مواد اولیه مورد نظرم رو در یک کاسه کوچک اضافه میکنم و همراه با مقداری بسیار کمی آب خوب مخلوط میکنم. وقتی خوب با هم ترکیب شدن یک قرص ماسک فشرده رو به محلول اضافه میکنم و قرص ماسک با جذب مایع آروم آروم منبسط میشه!

اگه تا اینجای مقاله براتون جذاب بوده پیشنهاد میکنم مابقیشو از سایتمون بخونید:

ادمین سایت محصولات پوستی : rangdoneh.com

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزینه ارسال سایت رنگ دونه چند هست

سلام

هزینه پست سفارشی 15 و پست پیشتاز 20 هزار تومان و اگر شیراز باشید با پیک براتون میفرستیم و اینکه میتونیم تیپاکس هم ارسال کنیم که این 2 مورد آخر پس کرایه هستند

تمامی محصولات ارسالی با پلاستیک حبابی بسته بندی میشن تا اینکه خدایی نکرده توی راه آسیب نبینند

سلام هزینه پست سفارشی 15 و پست پیشتاز 20 هزار تومان و اگر شیراز باشید با پیک براتون میفرستیم و اینک ...

خیلیی از سایت و اپ های لوازم و محصولات پوستی یا کلا ارسال رایگانن یا اینکه بعد از خرید ۱۵۰ تا ۲۰۰ تومن رایگان میفرسستن اگر اینجوری میزاشتید خیلی عالی میشد

خیلیی از سایت و اپ های لوازم و محصولات پوستی یا کلا ارسال رایگانن یا اینکه بعد از خرید ۱۵۰ تا ۲۰۰ تو ...

لطفا با پشتیبانی سایت در تماس باشید برای خرید هایی که از یه قیمت خاص فاکتورشون بالاتر باشه اشانتیون هایی در نظر گرفتیم که البته ناقابل هست